Kontoret/blogghörnan

Det har hänt en hel del i kontoret/blogghörnan sedan jag visade upp det senast. Vi har uppdaterat det tekniska med ny skärm och ljudsystem. Inredningsmässigt så är kontorsstolen och lampan nya inköp från Ikea. I bakgrunden kan du också se att vi bytt ut vår malm-byrå i ek till en vit. Det gjorde stor skillnad för genast kändes vår 43 kvm lägenhet några kvadrameter större.

Nästa projekt är att hitta ett skrivbord som är nättare än den vi har nu. Har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut så det ska bli spännande att se vilket skrivbord det blir.Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 thoughts on “Kontoret/blogghörnan

  1. Fint! Vi håller också på att inreda vårt kontor! Har faktiskt också tänkt att införskaffa den lampan också från IKEA. Tycker den är ruskigt snygg! Det gör helt klart en hel del med vita möbler istället för ek….

  2. Det ser jätte luftigt och fint ut ;) Jag har ju ett dataskåp instängt och tråkigt .Men vi har ju ett extra rum till inget så den får stå där inne .

  3. Tjusigt! Det ser snyggt och lättstädat ut och det är ju inte fel när det gäller en sådan hörna. Mitt enorma pysselbord blir alldeles för lätt belamrat. Man kan ju ställa en hel del saker på det innan det blir ont om plats…Malmbyråerna är enkla och snygga, jag planerar att köpa ett par sådana till ruckel-sovrummet om det nu blir färdigt någon gång… ;)Ha det gott!

  4. Hejsan! Det ska bli kul att se vad du hittar på. :) Hoppas du mår bra. Sorry för att jag är en urusel kommenterare. :( Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s