Grattis älsklingen!

Idag fyller Tommy 27 år (vi firar också 1 år och 7 månader tillsammans ) och det har vi firat med att äta lunch ute. Det blir dessutom attt fika med goda vänner i kväll och fest till helgen, så det finns mycket att se fram emot. Såg förövrigt att Sofies (Syssla) sambo också fyller år idag. Vilket roligt sammanträffande!

Förutom sin födelsedagspresent så fick Tommy också en liten alla hjärtansdags-överaskning i form av en chokladfondue från Sagaform och till det massa goda ingredienser att dopa i chokladen. Har aldrig provat fondue så det ska blir roligt. Nu ska det bakas, ha en bra dag!

image326

0 reaktioner på ”Grattis älsklingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s