Tävling!

Priset som fick överlägset mest röster var dalahästen, det blir alltså priset som du kan vinna i tävlingen. Dalahästen finns i olika varianter som vinnaren får välja mellan, med reservationer för att det är slut i butik. Jag tycker den är riktigt läcker och kommer nog själv att köpa med mig en hem.

Kollage: ©Tjohalia med pressbilder från Village.

Så här går tävlingen till
:
Jag kommer att ställa tre frågor angående min blogg för att få lite feedback om vad ni tycker. Sedan kommer en vinnare dras nästa vecka (onsdag) genom lottning. Kom ihåg att skriva ner din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vunnit. Det är inget krav att ha blogg utan alla är välkommna att delta. Om du har blogg så får du gärna tipsa om tävlingen.

Här kommer frågorna:
1. Hur ofta besöker du min blogg och hur hittade du hit?
2. Finns det något som saknas i bloggen eller som du vill det ska skrivas mer om?
3. Övriga synpunkter, alla åsikter är välkommna!

Lycka till!

0 reaktioner på ”Tävling!

 1. 1 Läser din sida nästan varje dag, om jag hinner2 Du har en härlig variation och inspiration3 Du är otroligt duktig på att kommentera och lämna av tryck hos andra=)Kram på dig!

 2. 1. Varje dag! 🙂 Jag satt och kollade efter inredningsbloggar och följde nog någon kommentarslänk tror jag. Sen hamnade du på favoritlistan och resten är historia!2. Jag saknar inget speciellt, men jag gillar när du skriver hemma hos och att det är "vanliga" snygga saker di kombinerar samtidigt som du inspirerar. Jag har inte så mycket till övers för de bloggar som enbart skriver om inköp och inte så mycket mer :)3. Inlägg om t ex bloggarnas inflytande på köphets och sådant är ju alltid intressant, men jag gillar din blogg som den är! :)Ha det gott! :)Kram//Jo

 3. Hej! Då måste jag ju tävla med! Kul med tävlingar! Hoppas jag inte e med och tävlar för sent!1. Jag kikar in så fort det kommer nytt inlägg på bloggkoll! Hittade hit genom att du hittade till mig! =)2. Saknas! Hm! Nä! Kankse lite tips som Lyx Vs. budget! Kul att hitta liknande saker till sånt man inte har råd med =)3. Stort plus för den nya designen!

 4. 1. Hur ofta besöker du min blogg och hur hittade du hit? Jag besöker den var och varannan dag. Hittade hit genom syrrans blogg, Flex inredning.2. Finns det något som saknas i bloggen eller som du vill det ska skrivas mer om? Nej, det kan jag inte påstå. Tycker att den är bra som den är :-))!3. Övriga synpunkter, alla åsikter är välkommna!* Kul att det rullar på så bra för dig och din Blogg. Önskar dig fortsatt LYCKA TILL!Kram // Elin

 5. Gud vad kul med en tävling!1.Jag läser din blogg ca 4 ggr per vecka, men jag är lite dålig på att kommentera dock, får ta & bli bättre. Jag hittade hit genom någon av de andra inredningsbloggarna, kommer ej ihåg vilken men du finns med bland mina favvoriter!2.Jag tycker att du ska fortsätta att blogga i samma "anda" som tidigare, anledningen till att jag & alla återkommer är för att vi gillar det du skriver!Du är en bra inspirationskälla. Fin design på bloggen också!Kram Annaestrella.fugaz-@hotmail.com

 6. 1) Jag hittade hit tack vare att du hade lämnat en kommentar på min blogg och det är jag jätteglad för att du gjorde! Sedan dess kollar jag in din blogg åtminstone en gång/ dag.2) Jag tycker att du har en jättebra blandning mellan personligt/ hemma hos och bra inspiration och tips på shopping osv. 3)Tycker att du verkar vara en jättehärlig tjej och det är kul att det går så bra för dej! Roligt att du tar dej tid att kommentera flitigt på andra bloggar samt uppdaterar ofta! Hoppas att du hinner fortsätta med bloggen/ arna på samma sätt som tidigare, för det är verkligen bra! Lycka till i framtiden! Kram Sof

 7. 1. Jag har dig på bloggkoll, så det blir minst en gång per dag! 🙂 Jag minns faktiskt inte hur jag hittade dig, tyvärr. Men jag tror jag har följt din blogg sedan hösten/vintern -07 ungefär.2. Jag tycker att du har en bra avvägning av bilder från ert hem, köptips och övriga inspirationsbilder (tex kataloghusbilder). Du har även en bra mix av detaljinspiration och översiktsbilder (med det menar jag typ bilder av rum. Hoppas du förstår). Jag tycker oxå att du lyckas med att vara lagom personlig! Jag har egentligen inget jag tycker du behöver förbättra!3. Din blogg blir aldrig tråkig och jag gillar din stilrena och okomplicerade design. Den nya gröna färgen är dessutom underbar!Massor av beröm alltså!Kramar

 8. 1. Är jag hemma blir det nog varje dag. Har dig på Bloggkoll. Men jag kommer inte ihåg hur jag hittade dig, kanske via någon Tema-sida kanske…eller kanske via någon kommentar?2.Jag gillar att du är så personlig! Tycker att du visar både stort och smått, billigt och dyrt. Jag tycker bloggen är bra som den är…och nu också såååå snygg! (Inget fel på den gamla heller:) 3. Är så imponerad av att du alltid kommenterar hos andra!! Det uppskattas verkligen, men när du får så många kommentarer måste det ta en enorm tid! Du behöver inte skicka den till Brasilien…Jag har en adress i Sverige:)) Det blir så dyrt för dig annars,du som studerar. Kram Ninni

 9. 1, Sandra, kul med en tävling!Besöker din blogg varje dag,fick reda på bloggen genom dig =)2, Tycker bloggen är riktigt bra, bra variation på inläggen, gillar att den är personlig och att du är så kreativ på alla sätt som person. Jag saknar ingenting men tycker det personligen det är roligt med bilder hemifrån och nya inköp!3, Kul att det går så bra för dig och din blogg önskar dig lycka till med allt!Kram Rebecka

 10. Oh va roligt med en tävling!1. Skulle säga cirka en gång om dan! Hittade hit genom att jag började surfa på olika inredningsbloggar, en sådan rolig blogg som din går man inte obemärkt förbi hihi!2. Tycker det är bra! Mycket bilder vilket jag gillar!3. Bra avvägning mellen inredning och personliga angelägenheter, SNYGG design, gillar grönt (vilket man ju kan ana av min bloggs namn;-)) tycker det är extra kul att vi är i sammaålder !

 11. 1. Jag har dig bland mina favoriter, så jag är inne flera gånger i veckan.2. Jag tycker den är jättebra som den är! Det är alltid roligt med bilder hemifrån.Det ger inspiration och idéer.3. Roligt att den uppdateras så ofta. Alltid fina bilder!

 12. 1. Besöker din blogg dagligen, men jag minns inte hur jag hittade hit faktiskt…2. Jag gycker den är bra som den är, men det är alltid trevligt med lite personliga inlägg och bilder från ditt eget hem.3. Kul med dagliga uppdateringar samt att vi kommer från samma trakter.~Livet i byn

 13. 1. Jag besöker din blogg dagligen.2. Du har en fin, inspirerande blogg i positiv anda. Bra blandning på ämnen. Mycket bilder!!3. Anledningen till att jag ofta återkommer är att du uppdaterar dagligen. Du blandar inlägg från egna hemmet md inspiration från andra håll. Fortsätt i samma anda. Kanonbra blogg!Ha en riktigt bra dag!Kram Ulli

 14. 1. Dagligen flera gånger. Jag följer med via bloggkoll :)2. Den är superbra som den är, väldigt inspirerande so I like :)3. Du gör ett riktigt bra jobb me denna blogg! 🙂 Gillar att kolla på dina bilder och själv inspireras 🙂 Tack!

 15. 1. Minns inte hur jag hittade hit, men jag har dig i min rss-läsare och "kommer hit" så snart du skriver något.2. Jag tycker att det är bra som det är nu. Personligt och tipsrikt.3. Gillar att du är aktiv och uppdaterar ofta. Tack för all inspiration!

 16. 1. Jag besöker din blogg så fort det dykt upp något nytt inne på bloggkoll. 2. Skulle gärna se fler egentagna bilder, alltid lika spännande när de dyker upp.3. Tycker att du bloggar utifrån vad du tycker om och utifrån dig och din stil (gissar jag utifrån de bilder du visat hemifrån ert hem). Detta gör din blogg äkta och personlig, något som jag uppskattar.

 17. 1: En daglig nyfiken besökare, hittade dig av en slump när jag sökte på google. Vilken inspirationskälla du är :)2: Fler bilder är ALLTID välkommet och tävlingar då naturligtvis.3: Tycker din blogg visar din personlighet på bästa tänkbara sätt, gillar allt i stort sett! Ser fram emot många roliga/inspirerande bilder framöver.

 18. Hej!Sugen på att tävla? Vet du om en tävling? Eller du kanske anordnar en tävling? Kika in hos oss, släng in en kommentar och vi för ryktet vidare! Tipsa även dina vänner om oss på Bloggtävlingar!(Den här tävlingen är redan publicerad, men tipsa oss gärna om du lägger ut fler!)

 19. 1) Jag brukar titta in då och då (kul me tips till inredning) :D2) Den är jätte kul och intressant. När du visar hur du bor och inredningen! Men kanske före-efter bilder?'3)Skulle vara otroligt kul! för mamma älskar dala hästar och hon fyller år snart så det skulle bli perfekt. :DBra blogg också 😀

 20. 1. Hur ofta besöker du min blogg och hur hittade du hit?Det här är mitt första besök, hittade hit via en blogtävlingssida2. Finns det något som saknas i bloggen eller som du vill det ska skrivas mer om? Nej, Jag tycker man ska skriva om det man själv är intresserad av. Personliga och intressanta bloggar är de bästa3. Övriga synpunkter, alla åsikter är välkommna!Kul med en tävling som inte har samma krims krams till pris som alla andra 🙂

 21. 1. Hur ofta besöker du min blogg och hur hittade du hit? Jag har hittat dig för att du tidigare besökt min blogg. Nu var det längesedan jag var här, hoppas att jag inte glömmer bort sig så att jag kommer oftare efter detta.2. Finns det något som saknas i bloggen eller som du vill det ska skrivas mer om? Jag tycker mest om när bloggare skriver och visar saker från sina egna hem. Men tycker att man ska skriva det man har lust med.3. Övriga synpunkter, alla åsikter är välkommna!Jag kommer inte på något just nu…

 22. Hej! 1. Hittade nog hit genom en slump för ett tag sedan. Sedan dess är jag fast 🙂 2. Jag tycker inget "fattas" för det du skriver om är det DU vill skriva om. Och det är ju därför man har en blogg! Keep up the good work!3. Synpunkter, hrm! Skulle väl vara att bloggen känns väldigt fräsch och inne

 23. 1. oj, det blir nog tyvärr inte fler grr än några per vecka, har inte riktigt tid. Jag tror att jag hittade den via en annan blogg där du skrivit komentar…2. Nej, jag tror inte det. Jag gillar at din blogg är inriktad på en sak så att de inte blir en av de miljontals med "alltbloggar" eller vad man ska kalla dem. Det är roligt att se det som rör dig och dina intressen.3. Dalahäst = morsdagspresent?

 24. 1: Hittade hit via vagavinn.blogg.se, måste säga att nu är jag fast komemr att läsa din blogg varje dag då du har samma smak o intresse som mig=)2: Jag tycker inte att det saknas något efter att ha gått igenom din blogg, utan den är verkligen intressant att läsa då du skriver om inredningstips o tips på vart man hittar sakerna,I lööööve it!3: Du sköter bloggandet fin,fint och som sagt diggar verkligen din blogg, synd att vissa måste trakassera andra bara, stå på dig! Måste ju påpeka att jag även är en storälskare av dalahästar, den skulle passa bra in i min samling=)Tack för en bra blogg!<a href="mailto:lindaasp@hotmail.com”>lindaasp@hotmail.com

 25. 1. Det här är mitt allra första besök på den här bloggen. Jag hittade hit via bloggtävlingar.blogg.se. 2. Jag tycker att det är bra att bloggen handlar om det du är intresserad av. Personligt = intressant. Inredningstips kan man inte få för många. 3. Roligt med en tävling med ett riktigt fint pris!

 26. 1. Jag hittade hit eftersom du hade kikat in och lämnat en kommentar på min blogg. Sedan dess har jag kikat in här hos dig några gånger per vecka.2.Jag tycker det är mest intressant att få se ditt hem och dina före/efter-bilder, så gärna mer av det tack!3. Roligt att du är en sån aktiv bloggare – det kommer nya inlägg titt som tätt och du verkar också svara på frågor etc snabbt och glatt! Det uppskattas!

 27. 1. Då jag är ute och surfar och kollar bloggar : )3-4 ggr i veckan!2.Du har en härlig blogg med bra blandning, det gillar jag. Plus en extra guldstjärna till att man inte innan kan gissa vad som tas upp… Många gånger vet man vad som ska dyka upp i bloggarna, men inte i din.3. Fortsätt att ha personligt, blandat med tips, inspiration och idéer!Ha en underbar vecka!KramJannice (smart tävling förresten..)

 28. 1. Jag besöker din blogg flera gånger dagligen2. Jag tycker din blogg har en bra blandning av allt, men skulle det vara något så är det fler bilder från ditt hem. Det är alltid kul att se!3. Den där dalahästen skulle passa fint på min skänk i matrummet blink blink…moahahaha! Kram

 29. 1. Hur ofta besöker du min blogg och hur hittade du hit?Jag har faktist precis hittat din blogg, ja, nån gång förra veckan, men jag tror att jag besökt den minst 1 gång om dagen sedan jag hittat den. Jag vet faktist inte riktigt hur jag hittade hit första gånngen men jag tror det var på någon anna blogg som hade en länk till dig. Jag är glad att jag hittat hit i alla fall :)2. Finns det något som saknas i bloggen eller som du vill det ska skrivas mer om?Det är en bra blandning av både det ena och det andra på din blogg. Jag skulle gärna vilja se fler bilder från ditt hem, före och efter bilder är alltid roligt. Kanske mer om ditt dagliga liv, vad som händer… Eller kanske matlagning eller baking om du gillar sådant? 3. Övriga synpunkter, alla åsikter är välkommna!Fler bilder från ditt hem vore rolig. Sen måste jag bara säga att din blogg är väldigt trevlig och personlig – på ett bra sätt så att säga – jag gillar din stil! En dalahäst skulle passa fint i mitt nya "hem" som vi får flytta in i om några veckor… 🙂

 30. 1. Har inte besökt din blogg så många gånger faktiskt. Hittade hit genom bloggtavlingar.blogg.se2. Jag tycker du får med det mest :)3. Riktigt bra blogg^^

 31. 1. Hittade hit av en slump och jag kikar in så ofta jag hinner, minst en gång om dagen 🙂 2. Hmm.. vet inte riktigt om det är något speciellt jag saknar.. Gillar iaf före och efter bilder. Är så kul att titta på :)3. Jag älskar inredning och denna bloggen är jättebra =) Fortsätt så!

 32. 1. Hur ofta besöker du min blogg och hur hittade du hit?Jag tittar in hos dig så gott som dagligen. Gillar din mix här!Oj, hur hittade jag hit. Jag kan itne riktigt komma ihåg om det va jag som hittade dig eller du som hittade till mig… Men jag kommer ihåg att en av våra första "snackisar" hade med våra katter att göra! Vi har ju också två katter hemma. :)2. Finns det något som saknas i bloggen eller som du vill det ska skrivas mer om? Jag saknar inget, är väldigt nöjd med din mix av allting, en hel del inredning blandat med personliga inlägg. Det gör att jag vill titta in igen! En blogg som inte har någon personlighet alls tröttnar jag på i längden. Den perfekta mixen verkar du ha hittat, så jag kommer tillbaka!3. Övriga synpunkter, alla åsikter är välkommna!Fortsätt i samma stil! I like! 🙂

 33. jag hittade hit nyss, av en slump. men jag gillar inredning – oavsett om det är på tv eller i tidningar eller i bloggar, så jag kommer nog garanterat att titta förbi igen… jag hittade bara två inlägg i 'mina montage'. jag tyckte att det var en kul kategori och hade gärna sett fler i stil med det, med tanke på hur många som gör montage med kläder…ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s