Ordmolnstavlor

Igår var jag in hos Saravillfara och såg ett inlägg som hon skrivit om ett program som heter Wordle. Programmet gör så att man kan skapa ordmoln av en text man skriver in eller med hjälp av ens bloggadress. Jag tycker det var så läckert att jag gjorde två ordmoln som jag skrev ut och ramde in. Den första är en hyllning till kärleken mellan mig och Tommy, den andra är taget från min blogg. Gör ett du också, det är riktigt roligt.
Foto: ©Tjohalia

0 reaktioner på ”Ordmolnstavlor

  1. SUPERSNYGGT! Jag var inne där & gjorde ett ordmoln, men det gick inte att spara. Hur lyckades du med det? Jag ville alltså inte skriva ut det med än gång! Är jättetacksam för tips hur du gjorde! KRAMIS!!

  2. Jag har efter tips från dig också skapat några ordmoln som jag nu vill rama in och sätta på väggen. Frågan är nu vilken storlek jag ska köpa på ramen, vilken storlek har du och vart köpte du ramarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s