Walk in closet

Jag är nog inte ensam om att drömma om en walk in closet, speciellt nu då jag och Tommy tappert delar på två små garderober. Det kan bli riktigt trångt ibland så det gäller att rensa ordentligt då och då.

Snart kommer det att bli en favorit i repris här på bloggen, nämligen en tävling i samarbete med Designonline! Tre Marimekkoskålar kommer att lottas ut denna gång, så vinstchanserna har ökat betydligt.


Foto: HBO

0 reaktioner på ”Walk in closet

  1. Nä, du är inte ensam! 🙂 Jag hade gärna lånat Carries garderob, tillsvidare får alla mina kläder trängas i en och en halv garderob. Kul att det kommer ny tävling med Marimekkoskålar, jag hade gärna vunnit en:) Kram!

  2. när jag renoverade mitt sovrum var tanken att jag oxå skulle göra ordning min nuvarande klädkammare till nåt mera lyxigt…men nåt mer än en tanke blev det aldrig 🙂 ha en bra dag, kram

  3. Å en walkin closet hade varit kul, nu har jag ifs inte så mycket kläder eftersom jag gav bort några kassar till välgörenhet efter min mors på pressningar. Sen blir det inte mycket att klä upp sig is kolan när man målar, svetsar och snickrar heller 🙂 Men en dag vill jag ha det och fylla den med läckra klänningar 🙂

  4. Ja hade man haft ett större hus hade jag definitivt fixat till en walk in closet. Nu får man nöja sig med skjutgarderober i hallen:). Vad spännande med tävlig! Kram

  5. ÅH vad kul med en ny Marimekkotävling! Ska börja hålla tummarna redan nu, så att jag vinner en av de fina skålarna! Walking Closet. Vi har faktiskt möjligheten att göra om ett rum till just detta! Bearbetar min man just nu – och nu börjar han se fördelar med det även han… Så snart, förhoppningsvis mycket snart, är han med på spåret… 😉 Ha det gott! KRAMIS!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s