Pysseltips!

På eran begäran så kommer här ett pysseltips som alla kan göra hemma. Istället för att köpa oljelampor så kan man nämligen göra en egen genom att fylla en fin flaska med lampolja och sedan sätta dit en veke. Det är också snyggt att placera flera oljelampor brevid varandra som Martha Stewhart har gjort.


Foto: Martha Stewart

25 reaktioner på ”Pysseltips!

  1. Vilken stämning det var på bilden! Och det här pysseltipset låter som något opraktiska jag faktiskt skulle kunna klara av! :)Sthlm är lika aktuellt som innan men jag är låångt ner på alla kölistor så det är inte troligt att jag får något förrän efter jul trodde dem. Tack o lov kunde jag göra denna terminen distans.Hoppas du har en skön helg!Kram Mia

  2. Ping: DIY Lighting Ideas to Brighten Your Home - Wall Chip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s