Personligt &-tecken

Det här fina &-tecknet från Många Rum har Tommys och mitt namn samt datumet vi blev tillsammans skrivet på sig. Nu har jag två &-tecken, undra om det kommer att bli flera? Jag tycker det är ett så fint tecken så det skulle inte förvåna mig.

Som jag tidigare berättade på Sandra/Vit design så har jag en rolig nyhet. Tommy ska  nämligen på en jobbintervju på måndag! Visst håller ni tummarna för han? Jag skulle bli överlycklig om han får jobbet så vi kan flytta ihop igen, dessutom verkar jobbet vara riktigt intressant. Det var redan planerat sedan tidigare att Tommy skulle komma ner till helgen så intervjun kom verkligen lägligt. Nu ska jag bege mig till tågstationen och välkommna min älskling.

Ha en underbar helg!


Foto: ©Tjohalia

0 thoughts on “Personligt &-tecken

  1. Ja, visst är dom fina. Har funderat på ett också, men vet inte vilket av dom jag ska välja… Svårt det där :)Håller tummarna att allt går bra för Tommy!Mysig helg på er!

  2. Klart att jag håller tummarna så hårt jag kan! Ditt nya &-tecken är så snyggt… en kompis till mig hittade din blogg via min och hon blev så inspirerad att hon redan beställt ett också.Kram Anna

  3. Å vad fin! La märke till ditt andra & tecken på någon bild du hade, och tyckte redan då vad fint det är! Själv har jag funderat på ett av de stora bokstäverna som man kan köpa… eller fler! En till varje familjemedlem? Vad tror du? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s