Tjohalia firar 2 år!

För exakt två år sedan så startade jag Tjohalias blogg om inredning, då hade jag och Tommy nyss flyttat ihop och fått våran lägenheten tapetserad. Det var så skönt att slippa de ljusrosa tapeterna och istället få nya beiga. Det blev en otroligt stor skillnad och jag kunde äntligen se fram emot att få inreda vårat första gemensamma hem. I samma veva så kändes det som ett naturligt steg att starta en inredningsblogg. Tanken var att jag skulle kunna dela med mig av mitt intresse och att det dessutom skulle vara lätt att följa alla förändringar som skedde i lägenhet.

Två år har gått sedan dess och det är fortfarande lika roligt att blogga, till och med ännu roligare om jag ska vara ärlig och jag har inga planer på att sluta. Bloggen har fått fler besökare än jag vågat drömma om och jag har fått så härlig repons av er. Alla tips, inspiration och stöttande kommentarer som jag fått genom åren har betytt väldigt mycket för mig.

Om det inte var för er och bloggen skulle jag inte heller ha vågat startat mitt eget företag, så tack för att ni uppmuntrat och stöttat mig i mitt bloggande alla dessa år! Hoppas att ni fortsätter att följa bloggen i flera år till!

Givetvis så ska detta firas med en TÄVLING som sponsrad av Tjohalia, inredning & design. Du har chans att vinna den här charmiga tomten med skägg av äkta fårskinn (du kan välja mellan en röd eller grå luva). Har en skäggtomte själv och han är mitt absoluta favoritpynt så det var inte svårt att välja priset.

Så här går tävlingen till:
För att vara med i tävlingen behöver du enbart skriva en kommentar i det här inlägget. Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha dubbel chans att vinna så kan du länka till tävlingen på din blogg, då får du alltså två röster istället för en som tack. Glöm inte att meddela mig om du länkat till tävlingen. (Du får givetvis låna bilden, du får tag i det genom att klicka här)

En vinnare kommer att dras genom lottning andra advent, den 7 december kl 00.00.
Kom ihåg
att skriva ner din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vunnit.

Lycka till!

0 reaktioner på ”Tjohalia firar 2 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s