0 thoughts on “Första advent!

  1. Ja, nu ser det så mysigt ut i alla fönster när man är ute och går. Fint med en sjärna på fot, och så slipper man problem som man har med hängade, att få den att hänga rakt 🙂 Tomtarna matchar varandra bra också 🙂

  2. Jag glömde ju att gratta på tvååriga bloggfödelsedagen 🙂 Och när jag kom på det så såg jag nåt knas… Ovanför "Just nu finns det utrymme för annonsörer" ser jag antydan till bilder (ruta med kryss),om jag klickar så är det fungerande länkar men inga bilder som sagt (tre rutor). Jag vet ju att jag har sett bilderna/annonserna förut. IE6-problem tänkte jag och öppnade sidan i Firefox men där syns ingenting alls, där ligger "Just nu finns det utrymme för annonsörer"i höjd med bilden på dig. Kanske nåt tillfälligt? Kolla hur det ser ut i IE7.

  3. Ja visst är det mysigt att plocka fram alla tomtar o pyssla om hemma. Lite doftlampa med olja av apelsin o pepparkakor är inte så dumt det heller, DOFTEN av jul 🙂 Hoppas du visar mera julpyssel sen..kram Pia

  4. Tror vi har likadana stjärnor. Den är absolut en av favoritprylarna som jag plockar fram till advent.Hoppas du fick en mysig advent med sambon.Kram Tess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s