Tredje advent

Jag sitter just och pysslar fram årets julkort med massor av tända ljus. Det är riktigt julmysigt! Jag har dessutom köpt klart alla julklappar, så i veckan kommer det bli att jobba med mitt företag och förbereda inför julledigheten.

Ha en trevlig tredje advent
! ♥


Foto: ©Tjohalia

 

0 thoughts on “Tredje advent

  1. Det är så mysigt att göra egna julkort tycker jag! Och man uppskattar verkligen att få ett sådant också då man vet hur mycket tid och tanke som ligger bakom. Trevlig tredje advent på dig! Kram Kikan

  2. Vad skönt att du shoppat klart dina julklappar, ska fixa mina sista nu i veckan. Så länge man vet vad man ska köpa till alla underlättar det nåt hemskt!!Ha en mysig adventKram

  3. Jag har faktiskt hejat på min syster som tävlat i bowling. DM var det och hon vann faktiskt den individuella tävlingen och kom två i partävlingarna. Så nu är jag en stolt storasyster! :)Nu är det mest mys som gäller, tänkte baka scones som belöning för att jag orkat skriva alla julkort! Pust vad det är jobbigt men det är ju så roligt att få sen…Ha de bra!Kram Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s