0 reaktioner på ”Erbjudande

  1. Om du köper nya tidningsställ köper jag gärna ditt gamla, det du köpte på Vit Design (som jag frågade om förut nån gång). Såg att de inte säljer dem längre och jag har varit för långsam pga brist på pengar (och lägenhet..). Men det är precis vad jag vill ha!Så ja, när den dagen kommer och du känner dig less på det, säg till! 🙂

  2. Terés: Ja du är inte ensam om de tidningsställen, tyvärr gick företaget som gjorde dem i konkurs.. Vi kollar dock hur vi kan få fram dem igen och hoppas ha dem i lager under årets första del. Men vi kan ju inte lova något. Dra iväg ett mail till mig om du vill hamna på en lista som jag har som vill ha tidningsstället om vi får in det igen… Igår var bloggen nere Sandra, kul att den är uppe igen 🙂 Kramkram

  3. Terés: Jag lovar att ha dig i åtanke om jag skulle bli less tidningsstället 🙂Fredrik: Ja, det var blogg.se som hade något problem, som tur var åtgärdade de problemet snabbt efter jag kontaktat dem.

  4. Fredrik: Jag antar att du menar till order eller support? Drog iväg ett mail till order i alla fall, så nu har du min e-mail. 🙂 Hoppas ni får tag på dom igen!

  5. Tack! Ja, jag hoppas vi hittar en fin fåtölj snart. Med mig är det okej. Går på SATS för att fördriva tid, har fått komma på någon arbetsintervju och hoppas på nu det bästa, mer kan man tyvärr inte göra. Hur ser det ut för din del när exjobbet är slut? Att komma in på GE i år verkar inte vara det lättaste! Tyvärr….kanske sommarjobb går?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s