Eldkorg

Min mamma köpte en eldkorg förra året och det har skapat en stor "jag vill ha"-känsla hos mig. Tack och lov så har mamma inga problem med att jag härmas. Fast det är klart, det är nog bäst att skaffa hus först, för en eldkorg gör inte så stor nytta då man inte har någon trädgård.

Ikväll flyger Tommy ner för att hälsa på mig i helgen, som jag längtar! Vi har nu bott isär i 28 veckor, eftersom jag gör mitt examensarbete här i Uppsala. Vi har dessutom varit förlovade i 13 dagar, men bara träffat varandra 2 av de dagarna. Ja, det är inte roligt att ha det så här, men det har fungerat förvånadsvärt bra. Vi vet helt enkelt att vi alltid kommer att vara tillsammans i slutändan.

Om 2-3 veckor så är exjobbet klart, då kommer jag flytta tillbaka till Umeå där Tommy och katterna väntar på mig. Det kommer att bli helt underbart!

Ha en trevlig helg!


Foto: Pid

0 reaktioner på ”Eldkorg

 1. En sådan eldkorg står högt på min önskelista, blev helt såld på dem när vi såg höga sådana på Liseberg i julas. Tänk vad häftigt att ha en eld i trädgården!

 2. Låter jobbigt att bo isär, men om man är så pass säkra som ni verkar vara så är det ju absolut inga problem:) Hoppas du får en mysig helg med fästmannen!Kramen

 3. ja det är verkligen stämmningfullt med en sådan , min man vill ha en och det är lite kul att han är lite intreserad av inredning iallfall. önskar dig en trevlig helg .

 4. Åh sådana är ju så underbara! Men det får bli när man får hus och trädgård som sagt :)Usch, vad jobbigt att ni är ifrån varandra… jag vet hur det. Hade det så under ett helt år, när min sambo gjorde lumpen. Då hade vi 35 mil mellan oss och träffades inte varje helg precis.. Men snart är det över för er, skönt! Kram Emmy

 5. wow, den där gillar jag med. jag tror jag har bloggat om den tidigare, eller så ligger den i min insprations mapp 🙂 vi ska aboslut ha en trevlig kväll, vi bor på hotell aveny kväll 😀 jag jobbar ju där, härligt med personalpris :Dkram på dig

 6. Härligt att ni får helgen tillsammans. En sådan där eldkorg vill jag ha! Att jag inte tänkt på det tidigare… Vet du vart hon köpte den och vad den kostade? Ha en trevlig helg!

 7. Hej! Jasså biotekniker, det låter kul! Jag pluggar samhällsbyggnad på KTH. Det är en sammanslagning av "Väg och Vatten" och "Lantmäteri". Jag kommer förmodligen att läsa med någon form av miljöinriktning, så det känns riktigt kul. Jag tivs riktigt bra här nere måste jag säga. Älskar våren! Men du hinner väl flytta norrut innan den hunnit komma.Stort grattis till förlovningen! Hoppas ni får en underbar helg!Kram Maria

 8. Zalina: Vi trivdes hur bra som helst och "alla hjärtans dag"- menyn var supergod! Vi fick även möjlighet att prova på ostron. Det var en upplevelse! Maria: Ja, jag kommer precis missa våren och flytta upp till kylan, men det är det värt! 🙂

 9. Ja, det är verkligen ett underbart jobb! Har du eget företag nu alltså? Vad gör du då? Själva arbetsuppgifterna alltså! :-)Skönt att få flytta hem igen, förstår hur du menar! Aldrig roligt att vara borta från de man håller kär. Vart i Uppsala är det du bor nu då? Blir nyfiken eftersom jag själv bor här! :-)Ha en fin helg!Kram M

 10. Vad härligt romantiskt det låter när du "pratar" (skriver) om din Tommy! Skönt att få flytta ihop igen! Vi hade det också så när vi var nyförlovade & bodde i olika städer en period – i juni har vi varit gifta i 10 år!!! 🙂 KRAMAR!

 11. Vilken fin blogg, här kommer jag att kika in igen. Vilken superfin eldkorg, vet du var man kan köpa dom? Egentligen kanske vi ska anlägga vår tomt innan jag köper på mig "inventarier".Trevlig helg!

 12. jahaja, salabacke. där har jag inte varit så mycket.. jag bor liksom på andra sidan! vet du vart studenternas ip är? mitt över ån bor jag. 🙂 ganska nära tågstationen.. nybyggda hus.spännande med ditt projekt, hoppas allt går bra med det sen! Kram M

 13. En sån ska det eldas nästa helg i, min kusin eldar jämt i den och sen ska man helst sitta ute runt den oxå, vill till att få lite innaför västen…..Mysigt!!Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s