Tävling – Vilket pris vill du vinna?

Design & sömnad sponsrar den här tävlingen där du får välja bland tre fina vinster som passar perfekt nu till våren.

1. Kakfat i akryl från Lob design
2. Charmig röd börs från Malin Westberg collection
3. Termometer i form av en katt från Pluto


Så här går tävlingen till:

Skriv vilket pris du skulle vilja ha och motivera varför just du ska vinna. Fem deltagare kommer att lottas fram den 12 Maj kl 00.00 och den deltagare av dessa fem som har bäst motivering vinner!

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till Design & sömnad och tävlingen, då får du dubbel vinstchans som tack. Glöm inte att meddela mig om du länkat till tävlingen. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att komma åt den.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa tre av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till Design & sömnad samt tävlingen i mailet. Maila info@designosomnad.com

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit. Tävlande måste vara över 18 år och endast ett tävlingsbidrag per person är tillåtet. När vinnaren blivit utsedd av Design & Sömnad kommer detta att meddelas på inspireramera.se

Lycka till!

0 thoughts on “Tävling – Vilket pris vill du vinna?

 1. Jag är med och tävlar och om jag vinner skulle jag vilja ha kakfatet!!! Med motiveringen att jag har ALDRIG vunnit en tävling innen…….:-(Håller tummarna! Och jag har länkat hit också!

 2. Är du nyfiken på Allt i Hemmets nya tidning 101 nya idéer? Jag har 25 förhandsex… Först till kvarn! Mejla namn & adress + din inrednings-bloggadress till mig – senast onsdag 6 maj! Bästa hälsningar Monika, redchef, monika.stalberg@aih.bonnier.se

 3. vill gärna vara med och tävla…mysiga vinster!-vill jättegärna vinna fina fatet gröna…skulle passa utmärkt uti trädgåden sköna!och den köpte kakan får en fin atmosfär…kanske gästen tror jag bakat denna där… :)ha en fin måndag

 4. Hej!Om jag vinner, så skulle jag vilja ha det söta kakfatet:)Den skulle vara så fint till min 30-årsdag – då jag ska ha gammeldags tårt- o kakkalas!

 5. hejsan!jag vill vinna den fina termometern. tror det blir desto roligare att kolla ut och kolla hur vädret är. min nuvarande termometern gömmer jag bakom gardinen för den är så ful. så please låt mig vinna så jag slipper skämmas.:)/martina

 6. jag vill vara med och tävla och hoppas få vinna den enormt söta börsen från Malin Westberg! Motivering: Min plånbok håller på att falla ihop totalt och det vore himla härligt att kunna förvara cashen på ett mer tillförlitligt sätt!

 7. Jag vill gärna vinna kakfatet – med motiveringen att jag nu saknar kakfat eftersom det jag hade åkte i golvet (med hjälp av små fingrar).

 8. tack för titten hos mig. kul med en bloggare från Umeå! Är själv från Husum från början. Ska titta runt på din blogg strax och kan väl vara med i tävlingen samtidigt =0)Jag skulle vilja vinna kakfatet. Varför?: Jo det är så fantastiskt snyggt, älskar färgen, och jag behöver ett då dottern ska ha studentmottagning i juni!!Ha en bra kväll!Kram

 9. Det gröna kakfatet skulle passa klockrent in till "mitt" godisbord på vår tennbröllopsfest den 5 juni!!! Vi har grönt som temafärg & jag letar nu gröna detaljer till vår fest! Har tänkt mig ett godis/snacksbord med skålat & fat i olika storlekar(alla ska dock vara gröna eller transparenta!) & former fyllda met gottigheter. Så nu håller jag tummarna stenhårt att jag är den lyckliga vinnaren av det gröna kakfatet.Jag har länkat på adressen nedan! Ha det så bra!Kram!

 10. Den prickiga börsen hade passat pricktokiga mig alldeles ypperligt. Särskilt nu när jag håller på att spara mina slantar till körkortet som ska påbörjas snart! 🙂

 11. Jag väljer absolut den fina lilla börsen. Just nu har jag nämligen en gigantisk plånbok som knappt går att stänga. Det är dock inte för att den är fylld med massa pengar utan – kvitton!! Jag behöver en liten börs där man inte samlar några kvitton, jag betackar mig från dessa. Fast det skadar inte om den lilla börsen är fin också… som den här, röd/vit prickig :)Hilsen Jenny

 12. Jag skulle vilja vinna det fina kakfatet. Varför? Jo, jag älskar den gröna färgen. Det skulle vara så snyggt i mitt kök. Tårtan på midsommarafton skulle bli så fin på det fatet. :-)Kram Annette

 13. Hej!Jag vill gärna vinna den fina börsen! Nu när jag är i Norge har jag nämligen de norska pengarna i mitt solglasögonfodral! Och jag tror att solglasögonen snart vill flytta tillbaka dit! ;)Kramar

 14. Åh, en så fin börs!Jag skulle verkligen behöva en ny sådan eftersom jag haft min i mer än fem år – den har med andra ord spruckit lite här och där, och jag litar inte riktigt på den.Min nuvarande är också röd, vilket enligt mig är den ultimata plånboksfärgen. Men en prickig…! Oj så många gånger finare än andras plånböcker den skulle vara i just min väska.Jag vet att man ska vara över 18 för att kunna vara med och tävla, men grejen är den att jag fyller 18 den 13:e… Ett litet, litet undantagSkulle verkligen göra min dagSkicka kommentar jag knappt törsMen fy attans vilken finfin börs!

 15. Jag skulle vilja vinna kakfatet med denna motivering:Lågkonjunkuren har gjort att jag har förlorat mitt jobb och jag måste vända och vrida på varenda krona för att det ska gå runt… Min mamma fyller år i slutet av juni. Jag har verkligen dåligt samvete för att jag inte kan köpa något fint till henne… därför skulle jag vilja vinna detta läckra kakfat och ge det till henne på hennes stora dag + en massa hemmagjorda kakor förstås!Jag har länkat också:http://sweetestdreams.bloggsida.se/tavlingar/vinn-en-av-tre-saker

 16. Jag skulle vilja vinna kakfatet.Motivering: Jag skulle ge det till min dotter som är bagare/konditor och samlar på udda kakfat att lägga sina bakverk på.Jag länkar till min blogg(hoppas att jag klarar det:-))

 17. Jag vill vara med och tävla om detta underbara kakfatet! Min motivering är att jag aldrig vunnit någon tävling, samt att jag skulle vilja ha ett kakfat till sommaren då jag & min dotter fyller år :)Ha det bra!

 18. Eftersom jag fyller 30 år just idag (hurra för mig :)så skulle jag självklart vilja vinna det otroligt fina gröna tårtfatet!Har alltid velat ha ett klassiskt tårtfat, och just i grönt var extra snyggt!

 19. Vilken trevlig tävling. Jag blev väldigt förtjust i det gröna kakfatet. Vårlig grön har länge varit en favoritfärg och det där kakfatet hade passat alldeles perfekt i vårat sommarcafé som vi hoppas kunna öppna om en månad. Tänk att få servera invigningstårtan på det!

 20. Jag är gärna med och tävlar och om jag skulle vinna vill jag ha tårtfatet! Min dotter fyller snart 1 år och det ska givetvis firas med kalas. En hög rosa prinsesstårta på det gröna fatet skulle bli underbart, tror du inte?Jag lovar att skicka en bild om jag vinner.. 😉

 21. En börs så prickig och rarom jag vinner jag gärna tar.Ty Luran likt Pippi Långstrump en hög gulpengar har,dock inget bra förvar!Det nu är hennes första sommare som en stor (1½ år) tjej, så det är klart hon ska ha en egen börs när hon ska på galej!Med Westbergs charmiga börs i handen,kan Luran själv köpa glass på stranden!/Therese & Luran

 22. Min dotter och jag såg kakfatet på stan igår (i rosa) och gissa om lilla K blev överförtjust i det! Hon har snart 4-års kalas och jag skulle tycka det vore kul att överraska henne med en fantastisk tårta på det fantastiska tårtfatet, som är mycket snyggare i grönt än rosa :)(Har länkat på min blogg)

 23. Jag vill vara med och tävla! hittade din blogg precis och har kikat runt här en bra stund nu, vilken härlig och inspirerande blogg du har! om jag vinner så skulle jag vilja ha den röda börsen med vita prickar. Just nu är jag inne i en period där jag sällan använder mig av någon handväska, där samlas ju ändå bara saker som egentligen inte är nödvändiga… så därför skulle jag vilja ha en så snygg börs att ha det viktigaste i, dvs, pengar, mobil och husnyckeln när jag springer på stan och shoppar saker till min nya lägenhet! och vem blir inte glad och på bra shoppinghumör bara av att se på denna härliga, röda börs?! :)/Katrin

 24. Hos Design & sömnad finns en inredningsprylgjord utav Lob design i äkta akryl.Ett tårtfat i härlig limenyanssom gärna får förgylla mitt kök med sin glans!

 25. Jag handlade gröna saker till köket i våras, jag som brukar vara så ekonomiskt drog till med grejer som jag verkligen ville ha för en gångs skull.Underlägg till bordet, ljusstakar, blomkrukor – allt i samma gröna fina färg.Kakfatet skulle vara "som grädde på moset". ;)(Det uttryck som mina barn försöker få mig att sluta med.)

 26. Jag vill gärna vara med och tävla!OM jag har turen att vinna skulle jag vilja ha termometern, som kattägare är jag ju förstås en kattälskare, men hur coolt skulle det inte vara att ha en söt kisse på köksfönstret när man ska kolla temperaturen på morgonen?!

 27. Jag skulle bli superglad om jag vann det fina kakfatet. Jag har precis ändrat "färgtema" i köket från turkos till grönt, så fatet skulle passa utmärkt att ha på köksbordet. 🙂

 28. Jag deltar också gärna i utlottningen. Jag vill ha börsen. Orsaken är att jag är fattig studerande, då skulle jag ju iallafall bli glad då jag plockar fram den fina börsen trots att där inte finns så mycket pengar i. Jag har länkat på min blogg!

 29. För servering av kaka ett grönt litet fat, passar lika bra för tårta av halvfabrikat.Fatet i akryl det passar ju mig, Skicka det gärna på posten, jag tackar inte nej!

 30. jag skulle vilja ha 2. Charmig röd börs från Malin Westberg collectioneftersom att den är så himla fin och gullig och även om jag inte alltid har så himla många mynt så är det fint för dom (mynten alltså) att veta, att om dom behagar att komma till mej så finns det en fin börs att krypa ner i.därför vill jag ha börsen, hoppas verkligen att jag vinner.det skullevara guld värt då min förra börs med delfiner på gick sönder i förra veckan.

 31. Hej! jag skulle vilja vinna den söta termometern eftersom jag inte har en termometer i min lägenhet. Sen skulle nog katterna tycka det var roligt med en kompis utanför fönstret. 😉 hihi!

 32. Jag vill vinna termometern eftersom jag inte kan ge min familj någon riktigt katt (p g a allergi) Min son vill så gärna ha en söt liten katt!/Lisa

 33. Jag är med och tävlar om den lilla börsen, nummer 2.Min mamma fyller år om en vecka, och jag vet om att hon älskar allting som är prickigt. Hon har redan en termometer och ett kakfat, men hennes plånbok försvann för ett par dagar sen. Jag tror att det där skulle göra henne extremt glad 🙂 ❤

 34. Jag vill gärna vara med och tävla den söta prickiga börsen! Jag är i akut behov av en börs/plånbok. Idag när jag skulle betala min lunch sprängdes knappen på plånboken och flög under kassadisken. Samtidigt smattrade alla mynten ner på golvet när myntfickans spänne gav efter. Behöver jag tillägga att jag skämdes och ville att marken skulle sluka mig 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s