Marksten

Inom en inte allför avlägsen framtid så kommer jag och Tommy att köpa hus här i Umeå och planerna är att ha marksten. Jag vill ha en lite striktare och mindre trädgård till vårat hus som gärna får vara ett enplans-funkishus. Tur att det är gratis att drömma!

De här bilderna finns med i min inspirationsmapp. Första bilden är med för att den visar precis hur jag vill ha det. Nivåskillnad med rabatter som är integrerade i markstenen känns som pricken över i:et. Det var dessutom snyggt med ett ljusgrått hus med vita knutar.

Den andra bilden visar en fiffig lösning för att soptunnan inte ska vara ivägen. Hur smart som helst! Den tredje bilden visar hur snyggt det är att blanda samma material i olika nyanser. Jag vill ha hus nu!
Foto: Flisby

0 reaktioner på ”Marksten

  1. Marksten är fint – tycker dock lätt att det bli lite för mycket av det goda och att det lätt blir för stelt med för mycket sten. Uppblandat med mycket grönt är det dock hur fint som helst. 🙂

  2. Ja, det är verkligen fint att ha sten i trädgården. Synd bara att det är så dyrt. När vi har dränerat om vid vår entrésida ska vi även ta upp asfalten som är på vår garageuppfart och ha marksten istället, det gör nog stor skillnad.Hoppas ni hittar ert drömhus snart.Kram Jenny

  3. Jätte fina bilder! Förstår att du drömmer om något liknande! Har för övrigt fixat till det på min sida som såg lite konstigt nu (hoppas jag)! Tack för kommentaren! Säg till om det fortfarande ser knäppt ut! Kram Ninnie

  4. Fina bilder! Förra året lade vi marksten hemma hos oss.Vi byggde även in belysning i stenarna. Så när det är mörkt ute lyser det likt en "stärnhimmel" på garageinfarten. Planerna är att vi även ska ha en mur. vi får se om vi hinner med detta i år.LYCKA TILL med husplanerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s