Ny canvastavla

Via artissima så har vi specialbeställt en canvastavla som jag tror kommer passa in fint i vårt allt grönare vardagsrum. Den kommer att få ersätta tulpantavlan som vi hade tänkt flytta till sovrummet. Nu verkar det som att vi kommer att sätta dit en ny tavla i sovrummet istället. Berättar mer om den när vi fått hem den.

Under helgen vi var i Piteå så passade min familj på att gratta mig (fyller 25 år nu på torsdag), då fick jag förutom en bra bok även en eldkorg. Precis en sån som jag vill ha till vårt blivande hus. Gissa om jag blev glad!Foto: Artissima

0 reaktioner på ”Ny canvastavla

  1. Grattis! Verkligen häftig tavla. Vi kör också grönt hemma och just nu letar jag febrilt efter ngt snyggt tyg att göra en tavla av. Kanske blir det ett stort canvas-Wordle-moln på väggen 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s