0 reaktioner på ”Tenor

  1. Kanske har du blivit tipsad om detta förr men då får du se det här som en påminnelse. I Västra Frölunda finns Husknuten (http://www.husknuten.se/), ett ställe där flera husfabrikörer ställer ut sina hus. En husutställning helt enkelt. Ger massa inspiration för den som vill bygga hus eller ska renovera. Nu bor du ju i och för sig en bit ifrån Västra Frölunda… Men kanske en weekend i Göteborg inte hade varit helt fel? ;-)Mvh Josse

  2. Dom har ett visningshus på Umedalen!! Om det inte är sålt redan. Vi har varit å kollat på det. Känner även några som byggt ett fast dom har gjort lite ändringar. Gillar deras ändringar bättre än orginallösningen. Men hör av dig till en säljare så får ni säkert åka å kolla!!???Kramen, Maria

  3. Bokmalen:Åhh har de? Då hoppas jag inte de har hunnit sälja det. Skulle verkligen vilja kika i det. Vad hade de gjort för ändringar? Blev nyfiken :)Kram Sandra

  4. Hej!Jag skulle behöva lite råd och eftersom du har bra smak och dessutom intresset så hoppas jag få bra råd ifrån dig. Det är så att vi funderar på och köpa en grå lectus europa som du skrev om tidigare i ett inlägg..frågan är bara OM det är ett bra köp??? Vi har inga andra möbler ännu då vi flyttat till en helt ny lägenhet i ett helt nyproducerat hus så allt är modernt och fräscht. Golvet är ekparkett, väggarna sthlmsvita och köksskåp vita med vitvaror i rostfritt och bänkskiva i mörkgrått samt är en del av golvet både i köket samt hallen i mörkgrått klinkers. Därav valet av den mörkgrå färgen på lectussängen..Frågan är bara om det är ett bra val eller om man ska sikta på en vitlackerad säng som lättare går att matcha till i princip allt? Vi har än så länge inga andra möbler. Vi vill ha ett modernt, stilrent hem. Gärna lite lyxigt och "hotellkänsla" om du förstår? Kan absolut tänka mig att ha grått som återkommande färg i andra möbler eller tex på kuddar, plädar etc etc. Det svåra i det hela är att vi ju vill ha en röd tråd i inredningen i hela lägenheten och vad ska man då välja för färg på soffan? Märkligt kanske att be om råd såhär men jag behöver alla råd jag kan få då jag inte riktigt vet hur jag ska göra.Ha en bra dag.Hälsningar Anna

  5. Jo, jag ska se om jag kan förklara… I "barndelen" har dom en "skjutdörr". DOm har gjort badrummet mindre i den delen å tagit bort ena rummet å gjort ett större allrum. I den andra delen har dom gjort bastu och en dusch med inbyggda förvaringshyllor i väggen. Dom köpte det med bara väggar å tak å gjorde allt invändigt själva. Trots det så blev det typ 2,8 milj… + ca 1 års jobb. Fint är det i alla fall!! ;)Kramen

  6. Det ser riktigt trevligt ut! Både utsidan och planlösningsmässigt. Perfekt när husen är stora nog att rymma en sovavdelning med allrum och ytterligare ett sovrum lite mer avsides. Perfekt att kunna anpassa huset efter barnens olika åldrar.

  7. Nu när ni e så inne på nybyggt hus måste jag bara tipsa om det snyggaste, smartaste och bästa nybyggda huset jag har varit inne i. I helgen va vi o hlsade på kompisar som bor i ett nybyggt hus, men deras e jag inte jätteförtjust i tyvärr, men min kompis mans bror o hans familj hade byggt ett nytt hus ett stenkast därifrån, ett hus från A-hus: http://www.a-hus.se/web/Larod_5.aspx Planlösningen va helt fenomenal! De hade fått in så mycket funktioner och rum o ändå känndes alla rummen stora o luftiga.

  8. Anna:Jag kommer att maila dig imorgon med lite råd.Bokmalen:Oj det är mycket pengar och mycket jobb. Jag kan tänka mig att det blev superfint resultat.InneoUte-Malin:Jo det tror jag också. Planlösningen gillar jag verkligen.Maria:Jag har också hört mycket dåligt om Myresjöhus och det gör oss osäkra, men samtidigt har vi hört mycket bra också. Hmm det är inte lätt.Dessi:Vi är öppna för alla sorts hus, men det verkar som att jag gillar trähus bäst just nu.Fröken Kumlin:Tack för tipset, det ska jag kolla upp. Lantligt förälskad:Vi kollar upp Eksjöhus också, de har helt klart fina hus.Rebecka:Du har rätt, man blir helt fast. Men nu har jag fått grönt ljus så nu kan jag kika på 🙂 Så fort vi får råd köper vi hus! :)Cornelia:Tack för tipset! De hade också en bra planlösning.Inspiration för inredning:Det är inte ett solskydd utan en carport. 🙂

  9. Vi kan varmt rekommendera Tenor 🙂 Vi flyttade in i ett Tenor hus i juli. Vi har gjort lite ändringar i planlösningen för att det ska passa oss bättre. Kika gärna in på vår blogg så får du se.Ps. Om du bor i västra sverige hör av dig innan du tar kontakt med Myresjöhus så ska vi berätta vilken säljare du INTE bör använda dig av.Lycka till!

  10. Vi ska bygga ett snarlikt hus, fast med Vimmerbyhus. Funkis 141 heter det och har nästan samma planlösning, fast lite större och lite bättre. 😉 Dessutom tycker vi att standarden verkar bättre hos Vimmerbyhus. Fast planlösningen i köket blir densamma som på Tenor för vi gillar de stora läckra fönstrerna i köket!Vi verkar annars ha nästan samma smak när det gäller hus och inredning, så Funkis 141 skulle säkert falla dig i smaken också.Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s