Strålande sol

Hösten är en härlig årstid. Naturen visar upp sig i sina härligaste färger och man har alltid en ursäkt till att krypa ner i soffan med en filt och sin älskling tillsammans med massor av tända ljus. Vintern däremot är jag inte ett lika stor fan av, då fryser jag alldeles för mycket. Vilken årstid är din favorit?

När det gäller jobbintervjun så har jag fortfarande inte hör något, varken bra eller dåligt. Blir så lätt otålig då jag måste vänta på att få resultat, eller ja vänta överhuvudtaget. Haha, vare sig det handlar om jobb eller hus.

På tal om hus så fortsätter vi gå på husvisningar och beställa hem kataloger från husleverantörer. Det är inte läge för hus innan jag fått jobb, men det känns bra att börja få lite koll på vad värmesystem, anslutningskostnader och grunder handlar om.

Hur ser helgen ut för dig? Vi tänker ta en lugn helg igen och så ska jag försöka få undan en del arbete som behöver göras. Kan egenligen inte klaga då det är ett roliga inredningssaker det handlar om, återkommer mer om det senare.

Trevlig helg!


Foto: Tommy Nilsson – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Strålande sol

 1. Håller med om att hösten är härlig, även vintern, om den bara inte vore så lååång…Jag höststädar i trädgården och maken har faktiskt åkt iväg med barnen på skridskobanan (inomhus såklart ;))Ha en skön helg!Kram Pernilla

 2. Här pågår en febril verksamhet just för att det är höst. Alla mässnyheter ramlar in och just textiler och lampor är högsta prioritet för många kunder. Vi har en fantastisk serie på väg in. Heritage old england classics kallar vi dem. Kika gärna in i butiken och hämta värme! Lycka till med husletandet!

 3. Det märks verkligen att det är riktig höst nu när det fortfarande är mörkt och ruggigt vid den här tiden på morgonen (7-tiden en söndag!). Men jag gillar nog alla årstider. Alla har sin charm:)

 4. Söta du!! Härligt med höst ju! Alla färger är fantastiska och mysigt med alla ljus man tänder och bara kryper upp i soffan på kvällarna!!Hoppas ni snart får erat drömhus!!!Kramis

 5. Ja hösten är allt en fin årstid. Men gårdagens väder här var ingen hit. Då gillar man inte hösten lika mycket när det regnar och blåser om vartannat;) Men ni ser ut att ha haft fint väder igår?Hoppas du har en fin söndagKraam L

 6. Hej!Håller med dej…hösten är bäst. Gillar precis som du alla färger och all frukt och innemyset.Helgen har jag ägnat åt min favoritsyssla…bakning.Idag har vi haft födelsedagskalas!Hoppas din helg varit fin/C

 7. Fin bild! 🙂 Jag tycker att det känns okej med lite höst nu efter en lång sommar – men jag misstänker att längtan efter ljus och värme kommer att bli intensiv efter bara någon månad. Mina favoritårstider är utan tvekan vår och sommar. 🙂 Lycka till med jobbet!

 8. Min Årstid är nog Hösten och sommaren. Hösten för alla värmeljus som används och alla mysiga stunder framför dom. Sommaren för värmen och för alla roliga tillfällen. Riktigt fin höst bild!Kram Anni

 9. Sommaren kommer på första plats för min del, sen våren, hösten o sist vintern. Jag fryser oxå jämt 🙂 Fast jag älskar o åka snowboard ;-)Ja du, jag vet allt för väl hur det e o vänta på svar efter jobbintervjuer, jag har varit på intervjuer till ca 10 st jobb sen i våras o då har det blivt både 2, 3 och 4 intervjuer till vissa jobb. Det e inget kul alls 😦 Positivt att bli kallad till intervju men jobbigt att aldrig lyckas gå hela vägen. Nästa vecka vankas ny intervju, nr 2. Då hoppas jag att det ska lossna :-)Jag håller tummarna för dig!

 10. Vilken härlig bild på dig. Helgen har varit lugn och skön. Var ute och fotade i lördags och njöt av det vackra vädret. Visst är hösten mysig med alla vackra färger och att få tända ljus och mysa inomhus. :)Ha en fin vecka.

 11. Åh, en sån fin bild!! 🙂 Du ser så himla härlig ut! Är väldigt dålig på att kommentera nuförtiden, men tiden räcker inte till. Vill bara att du ska veta att jag faktiskt besöker dig! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s