Snart på väggen

Vi har specialbeställt en tavla till som vi ser fram emot att få hänga upp i vardagsrummet. Tavlan vi har där nu kommer att hamna i sovrummet. Känner du igen den gröna färgen? Som du säkert gissade så är det samma färg som på bloggen, känns roligt att få den lite extra personlig.

Jag kontaktad av en designer för några veckor sedan som gärna ville använda samma gröna färg till ett kontor hos en kund. Roligt att höra!


Foto: Artissima

0 reaktioner på ”Snart på väggen

  1. Det är en väldigt behaglig grön färg, även om just jag har svårt för grönt. Min första lägenhet målade jag grön och sen dess är jag lite trött på den färgen. Men hos andra kan jag tycka att det är jättesnyggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s