Hemma hos Hanna

Hanna med bloggen Greenrealm.se har ett underbart sovrum som hon gärna visar upp här på Inspirera Mera.

Har du ett hem som du skulle vilja visa upp för att inspirera andra, så får du gärna maila mig på mail@inspireramera.se

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en snart 25 årig tjej som bor i en bostadsrätt på 3 rum med min kärlek Harald, en blå undulat och tre runda små glada fiskar. Har precis börjat på en högskoleutbildning till webbredaktör och har bloggat om inredning i 1.5 år. Inredning är ett stort intresse men gillar det mesta där man kan få uttrycka sig kreativt.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
Jag är inte den som förespråkar vita väggar (finns dock några kvar hos oss) utan jag vill ha färg, mönster och energi med en personlig touch. Gillar inte att lägga ned pengar på inredning utan skapar mycket själv av loppisfynd mm, gillar att göra om gamla saker och ge dem nytt liv. De möblerna (eller sakerna) blir mycket mer speciella än något man kan köpa i butik.

Vad kommer att bli ditt nästa inköp?
Ingen aning, det vet jag när jag ser ”det”!

Vilken är din favoritpryl och varför.
Min favoritpryl är våran egengjorda akvarium bänk, jag älskar akvarium och det är perfekt att bänken står mot samma vägg som TV, då har jag något att titta på när det är sport i den andra rutan;)


Foto: Hanna

0 thoughts on “Hemma hos Hanna

  1. Oj här händer det grejer, vad kul med ny blogg/hemsida! Själv har jag filat på min nya look till bloggen både länge och väl men nu blev jag verkligen inspirerad att få tummen ur! :-)Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s