Planering

Som ni säkert redan har listat ut så älskar jag att planera. Nu planerar jag exempelvis för fullt för huset som vi hoppas vi kan bygga framöver. Kvällen kommer jag med glädje att tillägna på nätet sökandes efter mer information om kaminer och murspisar. För hur mysigt är det inte med en sprakande brasa?

På tal om annat så blev jag nyss uppringd av ett företag som vill att jag ska komma på anställningsintervju! Jisses så glad jag blev! På fredag kl 10 får ni gärna hålla tummarna lite extra mycket för det här jobbet vill jag verkligen ha.


Kollage: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Planering

  1. Jag håller tummarna på fredag. :)Vad kul att sitta och planera för sitt kommande hus. Det är mycket att planera men himla kul. Vi håller just på att fixa till det sista i vårt nya kök, som är ett vitt ifrån IKEA. Det var himla kul att planera det också. :)Ha en fin torsdag.

  2. Kaminer är nästan ett måste, högre mysfaktor går inte att hitta. Kul och spännande att vara i planeringsstadiet, allt är möjligt.Jag håller alla två tummar att du får det, alltid ett bra tecken när de ringer upp dig =)

  3. Va härligt att få välja själv, låter som att det kommer att bli jättefint. Smaken är som baken och mer därtill, delad och tänk att man får välja!! Av erfarenhet av olika kök där man får välja själv eller inte så skulle jag aldrig mera välja fläktkåpa om den inte var ytterst speciell. Vi har flyttat in i ett färdigt kök där kåpan är vanlig rostfri och jag hade hellre haft en inbyggd på alla kategorier. Dels för att utrymme i form av ett extra skåp kan man inte få nog av i ett kök sen så skapar kåpor mer arbete i form av rengöring än vad den ger utseendemässigt.

  4. Malin:Det är varken ett inredningsjobb eller något jag utbildat mig till. Däremot så tror jag det är ett både givande och roligt jobb. Jobbet jag sökt är som produktionsplanerare för företagets tekniker. Hihi, älskar som sagt att planera så nu hoppas jag jobbet blir mitt! Tack att du håller tummarna!

  5. Materielltjej:Ja nu när du säger det så kan jag tänka mig att det ger en mer städjobb med en öppen fläktkåpa. Tror du att det beror mycket på att den är rostfri? Funderar nämligen på en vit istället. Kram Sandra

  6. Rostfri stål kanske jag inte hade valt eftersom jag haft det innan och är lika less på det som jag är less på för mycket ek, men vi har det ju nu och det är ok men inget jag hade valt av praktiska skäl (1-mindre utrymme för skåp 2-lite meckigare att rengöra 3-inte det modernaste valet enligt mig). Däremellan hade vi en vanlig vit standard och först kändes det som ett nedköp från att ha haft rostfri kåpa i den föregående lgh, men nu hade jag hellre haft ngt enkelt.Resten är ju i rostfritt (trots att det är byggt iår!!) och jag hade hellre haft vitvaror inbyggda eller vita. Det blir fläckigt och man måste ha rätt grejer för att rengöra, inte bara att ta medel och kökstrasan, vissa saker ska vara enklare tycker jag.Det är inte så att de är jättesvåra att rengöra, men jag är ingen som springer omkring med en massa olika medel hemma bara jag ska städa, enkelt ska d va ;)Men det är ju en smaksak. Vitt hade ju vart coolt på kåpa (då hade jag vart jätteglad!!) och jag tror inte man behövt vart lika noga för att få det rent samt att få det att SE rent ut:). Jag har själv blivit mer "back-to-basic", typ att det duger med en vanlig hederlig fläkt för den syns knappt (nya modeller är ganska minimala) och då har man ett skåp ovanpå att förvara kryddor el. liknande. Köket kan va modernt ändå.Alltså det är en smaksak men jag tycker framförallt att man ska gå på det man känner. Tjöt tjöt på mig! Va härligt! Lycka till ,kommer att bli toppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s