Badrummen

För oss är det ett måste att ha kakel och klinker i badrummen i huset som vi vill bygga. Tack och lov så är vi överrens om allt som har med huset att göra. Givetvis kommer vi få göra kompromisser så att båda får som vi vill, men hittills har vi haft samma smak när det gäller allt.

Det här har vi kommit överrens om hittills:
– Stora matta vita kakelplattor med ljus fog.
– Mörkt klinker, gärna stora plattor här med.
– ”Kakelfondvägg” i duschen i samma färg som golvet.
– Två duschar i stora badrummet och ett badkar i barnens badrum.
– Vita badrumsmöbler.
– Vägghängd toalett.
– Duschdörrar istället för draperi.

0 reaktioner på ”Badrummen

  1. Fler som jobbar natt, eller är du kanske bara vaken ändå! Det här inlägget var toppen, vi har just köpt badrumsinredning till vårt hus som vi snart skall börj bygga i fjällen! Jag vill ha den duschkranen sååå mycket! Er önskelist ser ut ungefär som vår! Kul att ni är överrens, det är vi också!

  2. Det ser ut att bli kanonfint!!!Själv börjar jag få riktig "besluångest" för vårt kommande badrum. Vi är inte så överrens om kaklet härhemma:(Men nu ska renoveringen snart påbörjas,så jag hoppas vi kan hitta en gemensam lösning:)kramis

  3. Fina bilder !!vi håller på för fullt medvita stora plattor och gråsvarta stora .Mannen satte första raden igår kväll :)) Ska bli så kul så .

  4. Det är inte bara snyggt med stora plattor, det är smart också. Mindre fog att hålla rent (den kan vara ett elände). Och en vägghängd toalett gillar jag bäst också, snyggt och det gör det lättstädat. Jag är mycket för att göra hus så lätta att hålla rent som möjligt!

  5. Det ser ut att bli jättefint! Något sådant där kan jag också tänka mig när vi bygger hus (om åtminstone 2-3 år …). Det är nog bra att tänka igenom allt sådant där även om det inte är aktuellt just nu för det är väldigt många beslut att fatta.

  6. Snyggt och stilrent. Roligt att det går bra för folk från lilla bondhålen Mörlunda…Har aldrig varit i närheten av någon blogg. Men var tvungen att ta en titt då artikeln nästan tog upp halva sidan i tidningen.

  7. värt att tänka på är om man ska ha stora klinkersplatter är det svårare att få till rätt fall till brunnen. det är anledning till att folk ofta har mindre i duschen 😉 inte vill man få fuktskador pga dålig avrinning!

  8. skratt Du har just (med något litet undantag) beskrivit vårt nya badrum som håller på att byggas upp efter fuktskadan.Har vi superduperjättetur är det klart till jul.Kanske kommer en bild. :)/Wilma

  9. Vad skönt att ni kommer överens så bra. Annars kan det ju vara ett vanligt problem. Låter som om ert badrum kommer att bli jättefint. Vi kommer också att ha en fondvägg som består av svart kakel och som kommer att mynna ut i golvet. Resten blir vitt. Vi tänkte också köpa duschdörrar. Börjar tröttna på draperi. Har haft det i hela livet.Ha en skön helgKram Tess

  10. Hejsan! Vilka fina badrum! Var har ni köpt dusch glaset som hänger?? Vi är på jakt efter ett likadant då vi håller på att bygga ett stort badrum.MvhAnna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s