0 reaktioner på ”Grönt & turkost

  1. Hade lite strul när jag skulle kommentera så jag är inte säker på att min kommentar kom fram så jag provar igen :)Mycket snyggt, ljust och härligt!Vad skönt att det inte blev så dyrt med bilen för er.Kramar

  2. Va fräscht med lite "vårigare färger"!Yes, jag har bickor till salu om du är intresserad!Kolla igenom mina olika mönster under "screentryck"Å hör av dig om vilka som är av intresse! Kram!

  3. Ljust och luftigt och lagom mycke färg. gillar att du blandat turkot och grönt, samma som jag. Nu till våren känns det fräscht med lite svalare färger. Framåt hösten kommer jag att plocka fram mina organga färger igen, men blanda dem med turkost. Om jag inte hinner tröttna för turkost finns ju överallt just nu 🙂 Kram kram

  4. Turkost är så fint men inte i ett vardagsrum som går i orange eller vad det nu är jag har:-)Ett färgglatt hem har det varit och är till viss del ännu…hemskt värre.Blev sugen på kuddarna hos Malin men får hejda mej lite till.Jättemysigt har ni!!Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s