Husnummer

Ett av de många mailen jag fått idag var från Magnus på fasadsiffra.se. Jag fastnade verkligen för de snygga sifforna de säljer på sin sida. Jag blir knappast mindre sugen på att bygga hus när jag ser dem och det är nog inte helt omöjligt att det blir en framtida beställning till vårt kommande hus.

Igår kväll så hade vi besök av en säljare från Skidstahus igen och gick igenom fler detaljer kring huset vi är sugna på att bygga. Han kommenterade att han knappt varit med om ett par som varit så förberedda och gått in så mycket på detaljer förut. Haha, tycker nästan lite synd om han för det är tusen frågor om allt från vilka trösklar man kan välja till vad det kostar att dra elen till den blivande altanen.

Men visst är det roligt att planera? Vi håller som mest på att klura vilken kamin vi ska ha och vilket sorts badkar vi ska ha i lilla toan. Om några veckor blir det en tur till Ö-vik för att kolla in kök och kakel, det ser jag fram emot!

0 reaktioner på ”Husnummer

  1. Det blir ju många frågor och funderingar när man ska bygga hus. Våra hussäljare börjar nog få spunk på oss. "Kan ni inte bygga ett sketet vanligt hus" lixom. 😉 Och det är ju t.ex. bättre att man påverkar elritningen innan än att dra en massa kablar efteråt.Vi håller åxå på att klura på kamin. Det lutar åt en inmurad vattenmantlad…De där fasadsiffrorna blev jag åxå sugen på till huset. Skulle vilja ha bokstäver men det blir inte så bra om man bor på 23. :)Kram!

  2. Härligt att det går framåt och ni gör helt rätt att fråga om allt. Enda sättet att få det man vill ha och inte betala överpris. Låter som många beslut men tänk vad roligt när ni blir färdiga.Fråga på, det tjänar Ni på! Kram Milla

  3. Hej! Superfina siffror! Tack för inspirerande, fin blogg! Jag heter Helena och bor i Umeå. Vill du ha tips på något att skriva om under din BARN-vinjett – kolla in mina personliga barntavlor. Jag håller även på med konst av vintagetapeter och en massa annat! Må så gott!

  4. Tack för tipset! Kom precis ilagom tid då vi idag fått veta att vårt hus får nummer 20. Förut har vi bara haft en fastighetsbetäckning.Skall absolut beställa därifrån. Men 20 eller tjugo?

  5. Lyllos er som ska få bygga nytt!!fråga ska man alltid göra så det blir som man har tänkt sig och att man inte blir missnöjd.Jag har huvudet fullt av ideer av mitt drömhus,som jag säkert aldrig kommer få men drömma gör jag.Kram kram!!

  6. Hej,Tack för tipset om siffrorna, vi har letat ett tag. Visst är det kul att planerar. Nästan den roligaste fasen även om vi råkade ut för en del motgångar i vårt ritande av huset. Så det blev en del kompromisser. Lycka till!/Carin

  7. Hej,Tack för tipset om siffrorna, vi har letat ett tag. Visst är det kul att planerar. Nästan den roligaste fasen även om vi råkade ut för en del motgångar i vårt ritande av huset. Så det blev en del kompromisser. Lycka till!/Carin

  8. Imorgon blir fint. Tid? Tja.. vi är hemma vid halv fem och behöver väl äta lite och så, men säg från klockan 18 och framåt så passar det bra!

  9. Ååå så spännande! Fina siffror!Förresten. Har ni kollat på Plushus? Passiva hus där man går plus på energin. Inom en snar framtid kommer ni dessutom kunna tjäna pengar på den energin som huset ger tillbaka eftersom den sparar så. =) Jätteintressant!Förresten… har köpt fasadsiffror till min dotters rum. Hennes personnr. Funderar på om jag ska spika upp dem eller lägga dem på en tavellist… HHmmm.. några tips? =)Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s