Tävla och vinn!


Så här går tävlingen till:
Svara på frågan – vilken av dessa fem produkter från mika design skulle du vilja vinna? Motivera gärna. Då har du chansen att vinna priset som du valt!

Priserna att välja mellan:
1) Lyxbadlakan, värde 399 kr
2) Skumpump svart, värde 189 kr
3) Diskborste Pisa + ställning + diskmedelsbehållare, värde 747 kr
4) Lap-tray, värde 349 kr
5) Shot/snapsglas 6-pack, värde 199 kr

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen och mika design, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa tre av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas söndagen den 21:e februari kl 00.00


Uppdatering:
Stort grattis till Maria med bloggen Bokmalensvardag, som blev vinnare till diskborstsetet!

0 reaktioner på ”Tävla och vinn!

 1. Åh, jag skulle verkligen behöva en lap-tray! Sitter just nu och balanserar den på en soffkudde – funkar sådär :/ Jag mailar tre vänner + dig också för en extra chans. Hoppas, hoppas…

 2. Hej jag skulle välja snapsglasen om jag skulle vinna. Varför?? Jo i julas när hela släkten var hos oss så upptäckte vi att (jag)råkat slängt våra snapsglas vid flytten i höstas. Men problemlösare som jag är så fick alla sempers vällingmått som jag sparat bli avdammade och figurera snapsglas för en kväll =) Men visst skulle det vara trevligt med ett par riktiga till midsommar??länk:http://jagtavlarhos.blogg.se/2010/february/tavlingen-avslutas-sondagen-den-21e-februari-1.htmlKram Linda

 3. Jag vill vara med & vinner jag så väljer jag "lyxbadlakan" som pris. Motivering: Vi är en familj på fem personer, varav 3 är barn. De badlakan som vi har är ett par år & det känns som att det alltid är ett par för få när alla ska duscha. "Det finns ingen handduk !" "Här, den är är.. minst blöt" 😉 Extra krångligt blir det när äldsta barnet har gympa i skolan, man har tur om det finns något rent att ta med. Badlakan kostar en del & just nu måste vi prioritera annat, så detta vore en väldigt behövlig vinst för oss. Länk för en extra lott: http://mansondusts.blogg.se/tavlar/2010/february/fem-olika-vinster.html

 4. Jag ligger hemma med en dunderförkylning och dessutom har jag opererat bort tre stycken födelsemärken så jag har ont här och där. Har tyvärr skolarbete och jobb som måste lämnas in oavsett hur sjuk jag känner mig, så det blir några timmar framför databordet. Tänk om jag hade en laptray så jag kunde sitta i soffan eller sängen istället. Det vore underbart! Hoppas därför på att vinna en hos dig. Länk från min blogg till tävlingen: http://bokmamman.blogspot.com/2010/02/ny-tavling.html

 5. hej hej!vilken skoj tävling. schysst att man får välja själv vad man vill ha! allt var ju jättesnyggt!men jag skulle vilja ha diskborsten m.m. Jag gillar själva grejen att ha snyggt omkring mig och särskilt sådana grejer som diskborsten som man använder varje dag(jag har ingen diskmaskin). älskar även tvål/diskmedelspumpar. tycker man kan förändra hela köket med en pump. och den här var jättesnygg, stilren och snygg!! I LIKE A LOT!har även tipsat lite kompisar om denna tävlingen

 6. Jag skulle vilja vinna:3. Diskborste Pisa, ställning ochdiskmedelsbehållare.Det skulle vara jättebra att vinna detta setet, eftersom min storebror nyss har flyttat ut (YES!) och han e hur stökig som helst. Dålig på att diska dessutom. Om jag vann detta setet skulle han ha fått det, så blir det kanske roligare för honom att diska.. I lägenheten finns det ju ingen diskmaskin heller (bra, då kanske han lär sig att diska nån vacker dag). Kommer att tvinga honom bli mer ren och miljövänlig. haha 🙂 Detta kan även vara som en 3 veckors sen inflyttningspresent, som han aldrig fick av mig.

 7. Jag skulle så gärna vilja vinna Diskborsten + ställningen. Jag flyttar till min systers lägenhet om en vecka, och det finns INGEN diskmaskin. Jag är så van vid lyxen att ha en diskmaskin men nu måste jag diska allt för hand. Kanske känns en aning roligare om man inte bara har en ful diskborste från Coop. Vore roligt att få överraska syrran med lite nya grejer, hon är ju student så pengarna räcker ju inte hur långt som helst..Har självklart länkat också:http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/february/vinn-det-du-vill.html

 8. Lap tray till min dator..studentrum med allt i ett på samma ställe, sängen ska vara hjärtat, men det är också där alla beslut ska tas, dvs äta mat, läsa till tentan, maila mamma, älska sin nästa mm..som du förstår osar det hett, hett, hett…..avlast mig lite

 9. Om jag vann skulle jag vilja ha badlakanet med motiveringen att jag inom kanske t.o.m. de närmsta året kommer att flytta hemifrån så är sånt alltid bra att ha 🙂

 10. om jag vann skulle jag välja nummer 3 diskborstsettet! Det skulle vara en supertuch när jag snart ska flytta hemifrån, speciellt när man är student och inte har så gott om pengar (; Skulle vara grymt kul att vinna!

 11. Jag är gärna med och tävlar. Jag vill gärna vinna en laptoptray. Jag har en nu som jag älskar! Använder den hela tiden varje dag – men nu börjar den bli sliten så jag hade blivit jätteglad om jag hade vunnit en ny.

 12. 3) Diskborste Pisa + ställning + diskmedelsbehållare,För tilfället äger jag inga diskborstar och jag tror att en härlig röd färgklick skulle muntra upp mitt annars svarta kök.

 13. Jag skulle vilja vinna nr. 3 Diskborste Pisa + ställning + diskmedelsbehållare!En helt fantastisk vinst! Snart är det dags för mig att börja plugga internationella relationertill, detta betyder även att jag ska flytta till min första egna lägenhet! Jag är otroligt nervös men det ska bli otorligt kul!Jag försöker samla på mig så mycket som möjligt nu innan och då skulle denna vinsten vara helt perfekt! Sen så är det inte fy skamm att de har en så otroligt snygg design! Jag har mailat dig och fyra vänner! :)kram, louiseL

 14. Jag vill absolut vara med och tävla! Jag skulle mer än gärna vinna shotglasen. Skulle vara extra roligt att ha dem då vi snart ska ha inflyttningsfest i vår nya lägenhet, att då ha de fina glasen att bjuda runt vore toppen!Jag länkar givetvis i min blogg. Kramar

 15. Jag är en flitig student, vilket betyder att jag från morgon till kväll sitter med datorn. Det är allt från sängen, soffan, skolan, favvofiket, till mysfotöljen på kvällen! En lap-tray hade underlättat då jag slipper ha datorn rakt på benen eller på magen, eller på en bok. Perfekt med kaffetermosen som kan stå brevid också!

 16. Hej! Gud vilken mysig tävling precis i min smak, jag skulle jättegärna vilja vinna nr 3, "Diskborste Pisa + ställning + diskmedelsbehållare". Motivationen är enkel, jag har beställt av dem förut, en suverän sida, älskar deras produkter!

 17. om jag vann…hmm…så skulle jag ANTINGEN vilja vinna LAP-TRAYen ,för att då kanske jag ÄNTLIGEN skaffar en bärbar dator- LAP-TOP…ELLER ..SKUMPUMPEN som kanske gör mina händer lite "gladare"..ELLER..SHOT-GLASEN,dessa unika underbara glas som gör varje dukning till en fröjd…

 18. Åh så fina priser! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja vinna en Lap-tray! Vore så perfekt att ha en bricka att ställa laptopen på och jag skulle bli så glad om jag vann en sådan här bra bricka! Så mycket bättre och bekvämare det skulle bli! Skulle verkligen vara så roligt och skulle bli så glad om jag vann! =)Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2010/february/vinn-ett-valfritt-pris.html#comment Hoppas verkligen på tur!/Jessica

 19. Hej!Jag vill vara med å tävla så klart!Jag skulle verkligen vilja ha lap-tray:et. Det behöver jag verkligen kan jag säga! Håller på att skriva min uppsats nu och jobbet tar aldrig slut! Om jag hade denna skulle jag kunna sitta på lite fler platser och kanske finna lite mer inspiration och lugn! =)

 20. Jag vill vara med! Jag skulle vilja vinna Lap-traybrickan, har ingen bärbar dator men läste att man även kunde ha den som ritbord! Det är så att mitt "databord" är endast 35×70 cm och på den lilla ytan står både skärmen, musen och tangentbordet så det finns ingen som helst plats kvar för att lägga ett papper och skriva något vilket jag behöver göra väldigt ofta. Får då sätta mig på golvet och skriva så jag vill jättegärna vinna denna smarta Lap-tray!

 21. Jag håller tummarna för "Lap-tray" – jag sitter alltid med min laptop i sängen och har därför redan avverkat en bättre begagnad PC på 2 år eftersom fläkten täpps igen av det mjuka täcket och så blir laptopen överhettad.. :S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s