Tekniska problem

Under fredag och lördag så har både mailen och adressen http://www.inspireramera.se legat nere. Tack vare uppmärksamma besökare (Tack Marie och Jonas!) så fick jag reda på det snabbt och nu är det fixat. Ni som mailat och fått felmeddelanden får gärna skicka om mailen.

Fick bland annat veta något i efterhand att jag och Tommy vunnit en natt på Scandic Opalen via bloggen Trendenser, tyvärr så blev det alldeles för tajt för oss för att ta oss ner till Göteborg pga av mailstrulet. Attans säger jag bara! Förhoppningsvis hann de utse en till vinnare som fick njuta av en skön hotellvistelse på alla hjärtansdag.

0 reaktioner på ”Tekniska problem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s