Köksinspiration

Jag har fortfarande samma dilemma, antingen matta eller högblanka luckor. Tror det blir ett besök till HTH:s återförsäljare här i Umeå till helgen så vi kan klämma och känna lite mera. Vilket av de här två köken föredrar du?Foto: HTH

0 reaktioner på ”Köksinspiration

  1. Åh, ja vad synd att vi inte fann varandra bland köket hos Vedum! Jag kom i sista sekund, förvirrad och allmänt disträ! 🙂 Personligen tror jag på matta luckor, de ger ett mjukare intryck och jag själv skulle nog tröttna på högblanka. Men de blänker ju snyggt och är förmodligen lättare att hålla fräscha! Av de två på bilden tycker ajg det översta är mest inbjudande! Kram!

  2. Många val! Tror det blir bra vilken som. Så svårt att säga. Hade man alltid valt rätt för en lång tid så hade man ju aldrig bytt möbler och prylar :)Vi har högblanka nu och de är inte så svårskötta som man tror och de där kladdmärkena syns inte så illa som man kan tro. Matta är ju alltid rätt oxå

  3. Vi har blanka luckor från HTH och är jättenöjda. Tycker inte de är svåra att rengöra. Vi valde även aluminium-vitvaror. Snyggt till det blanka vita och det blir inga fingeravtryck! Men matta luckor är ju oxå snygga, men som sagt jag föredrar de blanka…Kram Anna

  4. Jag fördrar det övre köket. Det undre känns lite för opersonligt och sterilt.Vi funderar på att byta köksluckor här hemma, men det finns helt enkelt för mycket att välja på så vi kan inte bestämma oss :)Kramar

  5. Får nog säga att trä medför värme, men helvitt är ett säkert kort. Kan vara bra om man vill piffa själv och byta färger efter eget tycke & smak. Men gå på magkänslan.Kram milla

  6. Det översta köket. Det undre blir för kallt och sterilt, känns opersonligt. Gällande luckor så hade jag tagit matta, helt enkelt för att jag inte är speciellt sugen på att torka fläckar från fettiga fingeravtryck dagligen 😉 Jag vill lägga en låg städnivå!

  7. Måste nog gå på den lite tråkigare linje. Skulle vilja säga blank men säger matt. Enbart av praktiska skäl. Blir lite för mycket putsande på blankt.Men snyggt är det!

  8. Jag gillar den övre bilden bäst. Dels formen, å sen det vita i kombination med valnöt.Gällande blankt eller matt så är jag själv lite kluven. Funderar själv på va vi ska ha för luckor om vi bestämmer oss för att göra om köket.Hoppas ni hittar nåt ni gillar!Kram

  9. Jag tror att matt är mer tidlöst! Högblankt börjar man tröttna lite på nu. Har själv haft det i köket iof, men i mitt kök ska jag välja matt och accessoera med stark färg. Gult eller grönt. Har inte bestämt mig! =)Svar: Linked In är ett helseriöst nätverk där man kan connecta professionellt! Perfekt för dig som egen företagare. Man laddar upp CV, meriter och dylikt och blir eventuellt headhuntad eller byter tjänster! Tänkte att det skulle passa dig bra! =)Jag har varit med ett tag nu! Kanonbra!

  10. Vi satte i förra veckan in vårt nya HTH-kök. Jag velade också lite mellan matta eller högblanka luckor, men mannen min var helt inställd på högblanka, å så blev det. Och jag är jättenöjd. Allt är ännu inte helt klart men jag tror det kommer bli jättebra och spottarnas ljus kommer reflekteras fint på de blanka luckorna.Och HTH är verkligen att rekomendera. Många bra och smarta lösningar. Lycka till med ert nya kök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s