Tipsa mig

Har du en egen eller känner till någon bra inredningsblogg som du vill tipsa om? Skriv gärna en kommentar i det här inlägget så både jag och mina besökare får en massa härliga bloggtips.

Har du några önskemål om kommande inlägg här på Inspirera Mera, så får du gärna skriva om det också.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

 

0 reaktioner på ”Tipsa mig

  1. Vad smart att efterlysa. Här får man ju massor av nya lästips:)Jag skriver om inredning men inte bara om det=) Du har fått en liten utmärkelse av mig på bloggen också..:)

  2. Jag slår ett slag för min egen, som dock inte är renodlad inredningsblogg… Men det mesta handlar om det. Visar inspirationsbilder, en hel del från vårt hus som ständigt renoveras…

  3. Håller med, vilken toppenidé att samla allt det bästa såhär! 🙂 Jag gillar Fridas Fina, http://fridasfina.blogspot.com/ och så följer jag AprillAprill, http://blogg.aprillaprill.se/. För den som är intresserad av ´foto måste jag tipsa om duktiga Johanna som jag pluggat med och som nu jobbar som bildredaktör, http://www.johannasyren.com/.Slänger väl med adressen till min egen blogg också, http://www.alltombostad.se/blogg.Och Sandra, finns det inte alltid en massa fint att fira? 🙂 En del av allt det braiga läs visa sig i bloggen så småningom!Kram!

  4. Om du gillar min blogg får du gärna lyfta fram den. Må så gott. By the way. Jag skulle gå på högblankt kök. Mer lättstädat och fångar ljuset på ett bättre sätt. Men det är ju jag det… Kram, kram.

  5. Åh, nya bloggtips är alltid välkomna! Jag tycker ju att min egen är ganska så bra… 😉 så jag tipsar väl om den och så kan man kolla in min länklista till höger. Där finns alla bloggar jag läser regelbundet. 🙂 Kram.

  6. Hej!Välkommen in till mig i radhuslängan! Ingen renodlad inredningsblogg, men en skön blandning av inredning, mat, musik, trädgård, uteliv och mina tankar kring att skapa sig ett gott liv!Hälsningar Åsa

  7. Mitt tips får bli min egen blogg där man kan köpa canvastavlor i marin / New England-stil, där man själv kan välja hur man vill att den ska se ut (t.ex. text, färger, flagga, etc).Man kan ju även inspireras att göra en egen tavla om man gillar stilen.Kika på http://havslaxen.blogspot.com///Uffe

  8. stinaberg.blogspot.com! det här är min kompis, som är gryyymt duktig! och hennes blogg är väldigt inspirerande! checka in den, ni kommer inte bli besvikna!! 🙂 KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s