Vem är du?

Nu har jag haft över 300 000 besökare (!) här på Inspirera Mera sedan jag började föra statistik på bloggen. Det är svårt att greppa hur många besök det egentligen är. Jag som fortfarande blir förvånad när jag får höra att släkt och vänner brukar kika in här. På något konstigt sätt känns inte bloggen så mycket större nu än när jag började blogga för tre år sedan.

Fast bloggen har växt med åren och förutom besök från Sverige har jag även en hel del besök från utlandet, närmare bestämt från 60-70 olika länder varje månad. Tänk vad världen är liten ändå.

Det skulle vara roligt att få veta lite mer om dig som kika in här.
Givetvis får du vara anonym.

1. Var bor du?
2. Hur gammal är du?
3. Hur länge har du besökt bloggen?

…och om du orkar/vill
4. Vad skulle du vilja ändra på bloggen gällande utseende och innehåll?

 

0 reaktioner på ”Vem är du?

  1. 1. Göteborg2. 283. några månader.håller med – du driver en jättebra blogg men pressreleaser och sådant skriver ALLA inredningsbloggar om. ganska trist att läsa om samma i varenda blogg man går in på, och precis så tycker jag det är ibland. det är jättekul att se bilder på din lägenhet men ibland känns det som att det skulle kunna vara kul att se lite andra vinklar än standardbilden på ert vardagsrum (även om det är jättefint!).

  2. Jag bor i Umeå och är 30 år. Har följt bloggen sporadiskt under säkert 1,5 år, men för några månader sedan lade jag till den bland mina favoritbloggar på bloglines så jag direkt ser om du uppdaterat. Jag tycker om bloggen som den är, men skulle gärna se mer före/efter-bilder, gör det själv-projekt och tips för barnrum. Hellre hemma hos-bilder än bilder från pressvisningar för min del.

  3. Du kjenner vel egentlig meg litt, men here we go :)1. Jeg bor i Slemmestad, en halvtime unna Oslo i norge2. 24 år3. Det begynner nok å nærme seg ett år!4. Jeg liker bloggen din veldig gost, "precis som den är" 😉

  4. 1. Umeå2. 24 år3. Ungefär två år skulle jag gissa! :)4. Gillar din blogg, eftersom jag just flyttat skulle det vara kul att se mer av hur det ser ut hemma hos dig just nu… Kanske kan man inspireras ännu mera då! 🙂

  5. 1. Var bor du?Svar: Pajala2. Hur gammal är du?Svar:Snart fyllda 213. Hur länge har du besökt bloggen?Svar: I några månaderSvar på fråga 4:Ingenting alls, jag tycker den är fin och stilren som den är just nu och innehållet finner jag mycket intressant 🙂 Go girl and be yourself 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s