Presslunch hos Vedum

Vi blev även bjudna på lunch hos Vedum under deras nyöppning, perfekt för oss som försöker bestämma vilket kök vi vill ha till vårt kommande hus. Vi fastnade framför allt för det läckra kaklet, den inbyggda kylen & frysen samt den snygga kranen.

Sista foto visar dessutom upp Vedums nyhet, nämligen metallic-yta på deras luckor. Återkommer imorgon med några fler foton från badrumsavdelningen.
Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Presslunch hos Vedum

 1. Apropå metallic så testade jag måla med metallicfärg igår. Väldigt lättmålad! Fast lite tunn, så behövs ett par strykningar. Synd att det är så få i Umeå som saluför metallicfärgen annat än i guld och brons..

 2. Bild på "konstverket" kommer säkert snart, bara vi får lite ordning först ;-)Jo nog kan det behövas lite målarhjälp, eftersom jag inte kan varken måla eller slipa i sovrummet. Det är lite för starka doningar där. Nu i helgen får vi besök, men hur har ni det nästa helg? Inser att det är få helger att spela på, för helgen därefter är ju F´s 30årsfest och det hade inte varit så dumt att få stöka undan lite innan dess. Och det är ju beroende av att rummen blir klara!

 3. Ok, får man fråga vad det används till? tror nämligen inte att vi kommer att lära oss det, jag är nyfiken på allt som har med webbdesign att göra:) Kram tillbaka!

 4. Det är faktiskt några som jobbar bådde hel och deltid som går utbildningen, men de har det oftast inte så lätt att hinna med allt då utbildningen går på helfart och man ska räkna med att spendera 40 timmar i veckan på utbildningen.Det är ju stort fokus på just att skriva i utbildningen vilket kanske inte riktigt är min grej, det är nog enda b kursen som vi har:) Nu ska vi börja med databaser, det är så alla mer avancerade sidor brukar vara uppbyggda om jag förstår det rätt och det lär bli en utmaning då det är programmering det gäller, inte gullig html och CSS längre hehe;-) så, mer eller mindre sugen?

 5. Härliga inspirationsbilder!Svar: Ja jag blev också jätteförvånad att det var så många som bodde i Piteå/norrbotten. Hmmm… undra vad alla har sysslat med då =)Ja jag tycker vi anmäler oss, jag fick också inbjudan igår, det kan bli grymt kul tror jag!Kram Rebecka

 6. Hihi! Tack gumman för att du gjorde mig uppmärksam på Tenor! Hade helt missat det i villervallan av alla hustyper och husleverantörer. virrig Fasaden på Tenor är ju mycket snyggare och mer min stil än Landsort. (Det kluriga är bara att övertyga sambon om det). ;)När ska ni bygga? Ska ni göra några ändringar? NyfikenKram!

 7. Hej!Jag kommer ihåg från ett tidigare inlägg att du hade fått/skaffat dig en ritplatta. Har du några tips och råd? Vilket märke har du, är du nöjd?Trevlig helg!

  • Pernilla
   Jag har tyvärr ingen aning var kaklet kommer ifrån. Mitt tips är att maila till Vedum och visa dem bilden så finns det en chans att de kan ta reda det åt dig. De brukar vara väldigt hjälpsamma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s