Presslunch hos Vedum (del II)

Förutom kök så hade Vedum även en hel del badrum. Vi skulle gärna vilja ha tvättstället (fast ett annat mer reptåligt material) och spegeln i vårt kommande badrum. Tänk vad snyggt det skulle bli tillsammans med stort vitt kakel och grått klinker.Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Presslunch hos Vedum (del II)

  1. Nedsänkta handfat som är inbygda i skivan på det här sättet verkar bli mer och mer vanligt. Jag gjorde om ett badrum förra året och då blev det den variantensom är som en skål ovanpå en bänkskiva. Nästan så att jag ångrar mig lite när jag ser dessa bilder.

  2. Jättefina bilder!!!jag har inte kommit så långt i vår planering än:(Vi har inte ens kommit överrens om plattor härhemma.Skulle åkt på en kakelutställning med jobbet igår, men vädret gjorde att det blev inställt.kramis

  3. Haha, den jättesnygga "pakettavlan" finns nu för allmän beundran (?) på bloggen. Ett experiment bara. Blir kul på lördag att få komma till skott med sovrummet, och se skillnaden med vitbets.Angående badrum, så får vi ju nu mera "Vi i Villa". Där fanns en badrumsartikel med ett himla snyggt tvättställ i svart betong med nedsänkt handfat och inbygd blandare. Kunde jag lätt tänka mig om vi skulle göra om badrummet, men det lär inte behövas än på ett antal år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s