Recension – Dinkelbitar

Jag blev kontaktad av Polarbröd som frågade om vi ville prova på deras senaste nyhet Dinkelbitar. Det känns extra roligt att Polarbröd kommer från Älvsbyn, inte allt för långt från min hemby. Jag har även möjligheten att ge bort tre produktcheckar till en av mina besökare.

Vad sägs om en snabb tävling? Ikväll kl 00.00 så drar jag en vinnare som vinner tre produktcheckar på Dinkelbitar. Svara bara på frågan ”Vilket pålägg skulle du vilja ha på mackan?”

Brickan ni ser på bilden är ett köp från Ikea och är som gjord för mackorna. Det är Tommy som är kocken och mackorna innehåller ägg, sallad, räksallad, räkor, majonäs, tomat och citron. Behöver jag säga att mackorna blev goda?


Uppdatering:
En vinnare har blivit dragen med slumpgenerator. Ett stort grattis till Anna med bloggen Propellern!


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Recension – Dinkelbitar

  1. Åh, vad gott!:)Jag skulle först bre på en färkost, sedan lagt på ruccola, gravad lax, skivad avokado och några rödlöksringar. Mums!

  2. Ruccola, skinka, brieost och små söta plommontomater, toppade med färsk oregano.Min senaste favorit, mums!!!Skulle vara kul att få prova mitt påläggpå en ny brödsort!

  3. Mitt absoluta favoritpålägg är getmese, men så är jag norrlänning också. Tyvärr är det inte det lättaste att få tag på och inte heller det billigaste pålägget. Men därför blir det också extra lyxigt när jag väl äter det.

  4. Åhh, polarbröd som är så gott!!:D Två-tre falukorvskivor och tre-fyra gurkskivor är gudomligt gott på mjukmacka ^^Sen är det ju inte helt fel med ett glas kall mjölk vid sidan av. Men det är ju helt eget tycke 😉

  5. Äääeh, vad är detta med "snabba" tävlingar?! Gött såg det ut iallafall! Och smaskiga pålägg har folk ovan hittat på, är inte LITE sugen på brieost och salami.. Så snart jag fölat så ska jag goffa massor med gravidförbjuden mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s