Den stora tapetjakten!

Det finns så otroligt många snygga tapeter att välja mellan, så det är med skräckblandad förtjusning som jag börjat fundera lite smått på vilka tapeter som skulle passa i vårt kommande hus. Om du är nyfiken på vilket hus vi vill bygga kan du kika på det här inlägget.

Dandelions från Byracka design skulle jag gärna ha som fondtapet bakom soffan i vardagsrummet. Då skulle den inte gå hela vägen till taket  utan ungefär halvägs (takhöjden är cirka 4 meter). Woods från Cole and son skulle också hamna i vardagsrummet bakom kaminen.

Magnolia-tapeten skulle passa i sovrummet som fondtapet. Jag skulle även vilja hitta en mer färgglad och stormönstrad tapet till allrummet. Vilka tapeter som blir i slutändan är svårt att säga för nu har jakten börjat..


Kollage: Dandelions – Byracka design
Woods – Cole and son
Boråstapeter

0 reaktioner på ”Den stora tapetjakten!

  1. Alla 3 har jag också som tänkbara tapeter. Vet inte riktigt var bara….Woods eller Dandelions hamnar kanske i vardagsrum eller hallen uppe tillslut, trots att jag hade andra planer dit:)Till hallen valde jag en Designers Guild tapet med stooooora blommor!Susanne

  2. "Valet" till sovrummet låter ypperligt tycker jag! och vi är fortfarande nöjda 2 år efteråt, tyvärr så skall nya ägaren tapetsera över den, men smaken är ju som baken;-) Ha en fin vecka

  3. Ja vet, det är galet svårt att hitta tapeter, eller inte svårt men svårt att välja för det finns så himla mkt! Nu när jag har börjat jobba med tapeter så blir man helt matt av allt som finns, hur ska man kunna välja lixom?Men tjika gärna på mrperswall.se, vi har en magnolia tapet som kanske skulle passa hos dig?Hoppas helgen varit bra, ha en skön vecka 🙂

  4. Nattsuddarn! Skriva blogginlägg efter klockan 03, ja det må jag då säga.. Väggarna laserade 2 varv, alla lister någonstans mellan ingen och 2 strykningar vitfärg. Blir nog hela 3 varv för att få heltäckande färg där. Sen ska tapetväggen också målas, såklart. Blev inte så mkt gjort som önskat igår eftersom vi tillbringade halva dagen med att shoppa soffa, mat mm.

  5. Tapeter är ju värkligen min passion, och det finns ju tusentals att välja på.Vill du ha en fototapet men inte hittar rätt motiv kan du gå in på fotolia.com och köpa dej en bild som du sen kan göra en måttbeställd tapet av på mrperswall.seMed deras utbud blir det ännu svårare att bestämma sej, men de blir ju också så mycket mer personligt :)Dandelion tapeten var ny för mej, måste spana in denna leverantör lite extra för de var värkligen fina.Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s