Köksinspiration

Den 26 februari öppnade Kvänum ett showroom på Sibyllegatan 34 i Stockholm med kök, bad och förvaring. Har du möjlighet så borde du kika in där. Det är så roligt att gå runt  och inspireras. Själv har jag inte den möjligheten då jag bor i Umeå.

Visst är den här bilden härlig? Stort lantligt kök med industriella detaljer och stora härliga fönster.


Pressfoto: Kvänum

0 reaktioner på ”Köksinspiration

  1. Är barnsligt förtjust i det vita och svarta om än vi bröt intrycket med röd glaskeramik. Vet inte dock inte om jag skulle orka med de schackrutiga golvet i längden

  2. Gillade fönstren och takhöjden, hade dock själv valt bort schackrutorna och önskat in lite mer färg. Det blev en lite större hörnsoffa med divan, är egentligen inget jättefan av divanerna men de sväljer mycket folk och priset var rätt. Dessutom hade EM i Piteå erbjudande att man fick handla annat för halva summan man handlade för smidig beskrivning dvs när vi köpte soffan fick vi 8500 att handla annat för! Vi provsatt och tittade runt på EM här, så fick Fs mamma göra beställningen i Piteå. Haha, vad vi är smarta 😉 Blev alltså även en matta som vi aldrig tagit oss råd till annars, en stor spegel och nackstöd till soffan. Dröjer dock ca 5 veckor innan den kommer, men det gör ju inget.Kontaktplast, vad kan man göra med det? Inte alls omöjligt att det kommer till användning!

  3. Sv: Ja jag är överförtjust i Landsorts (och Tenors) planlösning. De ändringar vi funderar på är att göra föräldratoaletten mindre och utnyttja ytan (+ den där "ingången")till klädkammare och istället göra det andra badrummet större. Funderar även på om man får plats med fler köksbänkar i burspråket i köket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s