Recension – canvastavla

Jag blev erbjuden att prova på att göra en canvastavla hos SUMOpix.com och här ser ni det färdiga resultatet i vårt sovrum. Vi blev riktigt nöjda!

Man skickar helt enkelt in bilden man vill ska bli tavla till SUMOpix.com som sedan skriver ut och spänner fast canvasduken över en ram. Det är både snabbt och smidigt och sedan har man en unik tavla hemma. Själva färgåtergivningen på tavlan var riktigt bra och motsvarade kortet jag skickade in. Det är ett stort plus i kanten!


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Recension – canvastavla

  1. Najs! Har funderat på att göra några canvastavlor av djuren men det har inte blivit av än. Men en vacker dag..Ja men nog kan vi ta lite kontaktplats, ska nog gå att hitta pyssligt. Om inte annat så till bäbisens rum! Men SKIT med förkylning, nu är det bara att dunderpreppa inför helgen med vitlök, te (bara att tvinga i dig!!), c-vitamin, alvedon, ingefära, echinagard, varma filtar, bra filmer.. Verkar ju dessutom bli perfekt badtunneväder så trist om du inte kan bada =/

  2. Vilken jättefin bild ni valde, kul att trycktet blev så bra. Det är alltid bra att få tips om var man skall vända sig :)Sv: Vad roligt att ni skall bygga hus. När sätter ni igång? Vi började också kika lite på tapeter ganska tidigt, det känns som det är det enda som går att greppa om i början. Nu börjar vi nästan bli lite utmattade av att välja minsta lilla detalj, men det är samtidigt jättekul!Kram Elin!

  3. Tjusigt! Vilket fint par ni är!Jag tycker att det skulle vara jättekul om du kunde visa lite badrumsinspiration! Vi ska precis börja med vårt badrum och lite inspiration skulle sitta fint!//Kramis Jessica

  4. Designing good life – Sarah:Det tycker jag absolut, det är roligt att få ha personliga tavlor hemma.Dessi:Tack! Det är roligt att få användning av bilden på oss.Jo, Materielltjej, Milla, Jenny, Emma, Åse, Therese, Sanna och Sofie:Tackar, vad gulliga ni är!Rebecka:Näe vad roligt! Du får ta och vissa mig bilderna nästa gång vi ses.Camillasnyahem:Ja det var snällt av dem!Jenny:Ja, visst får man mersmak?J:Haha, ja nu har jag kurerat mig och mår faktiskt mycket bättre. Jag tar med mig kontaktplasten, luftmadrassen och bikinin på lördag!Mumlan:Tack! Materialet känns väldigt jämt och inte alls så skrovligt. Änglahår:Tack för tipset!Elin – Ett hus till oss:Vi kommer att sätta igång så fort jag har fått jobb och det ser bra ut ekonomiskt. Jag kan förstå att det är tusen detaljer att tänka på när man bygger. Gissar att jag kommer ha beslutångest hela tiden!Jessica:Vad roligt att ni ska renovera ert badrum! Jag ska göra ett inspirationsinlägg om badrum framöver, tack för tipset!Hanna:Tavlan har måttet cirka 50×30 cm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s