5 måsten från Ikea

Via frågerutan (högra menyn) så fick jag en fråga av en besökare. Vilka var mina fem måsten från Ikea? Så här ser min lista ut. Har jag missat något, vad skulle du vilja lägga till?

1. Björkefall ljusstake
2. Filten Alvine Snurr
3. Kontorslampan Forså
4. Golvlampan PS Svarva
5. Rund magnettavla med tillhörande tillhörande magneter

Har du någon du undrar över? Ställ frågan i frågrutan i högra menyn eller tryck bara på ikonen längst ner på varje inlägg så svarar jag så fort jag kan.

Kollage: Sandra Stenberg – inspireramera.se
Foto: Ikea

0 reaktioner på ”5 måsten från Ikea

  1. En finfin fem-i-topp! 🙂 Magnettavlan har jag missat och den blev jag nu mycket intresserad av… Ha en skön kväll och bra början på helgen! Kram Anna

  2. Sovrummet nästan klart! F håller i denna stund på med andra strykningen av golvlisterna + de kvarvarande taklisterna. Lär behövas ett varv till, men eftersom han är ledig idag kanske det hinns också. Vore så skönt att få klart det innan festen, men vete gudarna – det är så poopmycket som ska ordnas. Man har alldeles för lite tid till hemmafix när man jobbar heltid =/ Hade velat sy klart gardinerna till kök och vardagsrum och få färdigt blåa rummet så att vi kunnat packa upp alla kläder.. men vad är väl en bal på slottet?Blir kanon, ses imorrn!

  3. Hehe, det måste vara servetter och ljus – kommer man någonsin från Ikea utan att ha köpt det? 😉 Det måste bero på att mina första turer till Ikea gick med sån "charterbuss-upplägg" från Skellefte (aka Staaan) och då kunde man ju bara drömma om att handla speciellt mycket. Men NÅT måtte man ju bara få med hem så då blev det servetter och värmeljus…Och det hänger i än :)Annars är jag kär i karaffen PS Bjuda, den är så "skör" på nåt sätt :)Hoppas du har en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s