Lambis barnkollektion

Man skulle nästan kunna kalla mig för toalett- och hushållspappersexpert vid det här laget. Inte för att jag springer på toan oftare eller spiller mer än normalt, men ja ni förstår nog vad jag menar.

Lambi har kommit ut med en barnkollektion på deras toalettpapper som jag har fått möjlighet att testa. Jag tycker om när företag tänker lite extra på design när det gäller vardagssaker, exempelvis toapapper, tandkrämstuber eller matförpackningar.

Deras kollektion kallas Lambi Kids och kommer ut nu i mars. Vem vet, det kanske gör det roligare för de små att gå på toaletten. För mig funkar det då iallafall!


Kollage: Sandra Stenberg – inspireramera.se
Pressfoton: Lambi

0 reaktioner på ”Lambis barnkollektion

  1. så sött!! Min kille som precis har blivit helt torr (på dagarna) hade älskat detta pappert..det ska definitivt inhandlas. om jag hittar det ngnstans. :-)kramCamilla

  2. Vilket sött toapapper. Min dotter satt i mitt knä när jag läste blogginlägget och hon sa "jag vill ha dem". Hon är 2½ och blev helt blöjfri före jul.

  3. Fint papper! Men… Varför gör du inlägg där du ställler upp på att prova artiklar så ofta? Det känns som om reklamen på TV, dvs. det man gärna slipper. Det är min åsikt i alla fall! Jag förstår att ni har reklamintäkter osv men det blir så tydligt i sådana fall. Vem bryr sig om produkterna som du testar menar jag. Jag vill inte vara elak. Jag blir bara trött på denna reklam och därför väljer jag att inte följa din blogg mer. Mvh/Emma

  4. Frida:Toapappret skulle komma ut nu i mars så det borde finnas i alla matvarubutiker nu om jag inte misstar mig.Emma:Det är din åsikt och den har du helt klart rätt till. Mina recensioner är populära och efterfrågade så dem kommer jag inte sluta med. Däremot så blir jag less på detta ständiga missförstånd. En recension är en recension dvs att jag testar en produkt. Det är inget jag får eller någonsin kommer att få pengar för. Det är inte någon reklamintäkt.Det går inte att göra alla nöjda, hur mycket jag än försöker. Min blogg är uppenbarligen inget för dig så jag tar inte alls illa upp att du slutar läsa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s