Bloggträff

Igår var jag på bloggträff hos Annelie (Vardagstugg) i hennes vackra lägenhet som är beläget i ett charmigt 1700-tals hus. Det var Annelie, Isa (Ljuvligt hemma) och Annika (Flex inredning) som tog initativet till träffen och som dessutom bakade en massa gott. Det var en smaskig fika-buffé som stod uppdukat i köket.

Förutom jag, Anneli, Isa och Annika så var även Sara (Sara vill fara), Kerstin (kerstinsfoto), ”Skatan” (Om livet i ett skatbo), Margareta (Holmsunds blommor) och tjejen bakom It´s a house med på träffen.

Det var riktigt givande att få sitta ner i lugn och ro och prata med liksinnade om allt från himmel till jord, fast mest pratade vi om inredning och allt vad som innebär att blogga. Roligt att få höra alla olika intryck och synpunkter. Jag träffas gärna igen!

Förutom fika och gott sällskap fick vi även en välfylld goodiebag från Färg & Tapet i Umeå Erika Tubbin, Tehörnan i Umeå, Lantliv och Modette.se. Tack för en underbar träff!


Foto lånat av Flex inredning

0 reaktioner på ”Bloggträff

  1. Tack för igår. Det var jättekul att få träffa dig "på riktigt" och hela träffen i sig var jätterolig. Ett bra initiativ av tjejerna. :)Ha en fin söndag.

  2. Låter jätte kul! Tror säkert att ni har stort utbyte av varandra. Det är alltid roligt att träfa likasinnade :)Hade varit kul att träffas i person någongång, det är ju så mycket lättare då, än såhär via kommentatorsfältet!!!Kram kram

  3. Ni verkar ha haft en riktigt trevlig dag.Svar: Ja, väldigt tråkigt att jag inte kunde vara med men jag hoppas på nästa gång. Skulle vara så roligt att träffa dig också. Jag vet ju hur du ser ut så ser jag dig på stan så säger jag hej:-)Kram

  4. Ååå låter som ni hade det riktigt trevligt.. sikken otur att man inte fråga om man fick följa med då när man ändå va i krokarna.. I sommar när vi kommer upp måste vi ses en sväng tycker jag :)kram elli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s