Nya annonsörer

Nu har det kommit in en hel del nya annonsörer så här kommer ett liten presentation av dem samt ett inspirationskollage med mina favoriter.

Caruso world craft and design
Specialisterna på Asiatisk inredning! Här hittar du allt från Vietnamesisk design som lackarbeten och äggskalsmosaik, till annorlunda mässingskrokar och Buddhastatyer från Indien. Caruso är också noga med att ha hög och jämn kvalitet och handplockar alla produkter på plats, hos lokala tillverkare och återförsäljare. Därför är vi också stolta över att ha saker i vår butik, som du inte hittar någon annanstans.

Inreda.com
inreda.com har sålt heminredning på nätet sen 1999. Vi har ett noga utvalt sortiment och vi gillar snygga, praktiska och roliga prylar, gärna med en färgglad design. Vi har märken som Rice, House Doctor, Sit on it, Ferm Living, Wallies, Barbapapa, Oilily, Pip Studio och ytterligare ca 50 till.

Hemdeco.se
Hos hemdeco.se hittar du designade krukor, vaser, glas, lyktor, ljus, ljusstakar, konstgjorda växter och mycket mer, till bra priser. Vi säljer produkter som är funktionella, väl anpassade till dagens trender och som håller hög kvalitet.

Vimsadekor
Vi säljer och designar väggtexter, figurer och former i tunn självhäftande vinyl. Det finns både ett sortiment av färdiga designer i butiken men en stor del är den avdelning där kunden själv designar sin text. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad kunden kan beställa.

Chai Home
Chai Home är en nätbutik som grundades 2007 och vår ambition är att erbjuda ett brett sortiment inom heminredning och presenter, utvalda produkter i små kvantiteter som alla ska ge känslan av ”äntligen hemma igen”. Du kan välja och vraka bland ljuslyktor, vaser, ljusstakar, skålar och fat. Även konstväxter, tidningskorgar, tavlor, kuddar, fotoramar, dekoration, ljus, aromalyktor, doftoljor och rökelse finns det massor av. Vi tar bara in saker i sortimentet som vi själva vill ha och använder i vårt eget hem.

Neonelakitchen
Neonelakitchen erbjuder privatpersoner heltäckande specialdesignade måttanpassade rostfria diskbänkar från olika tillverkare komplett med alla tillbehör som blandare, eluttag m.m.. Dessutom finns en hel rad trendiga disklådor för infällning eller planlimmning.

House of jammi
Vi erbjuder inredningsdetaljer, smycken och accessoarer i modern stil med ett stänk av fantasi och lekfullhet. Vi älskar färg och form och letar ständigt efter nya vackra varor med bra funktion. Vårt mål är att successivt få så stor del som möjligt av sortimentet Fair Trade märkt och/eller miljövänligt producerat.

LillaHemmahuset.se
Vi erbjuder dig ett noga utvalt sortiment av inredningsdetaljer, smycken, leksaker och presenter av bra kvalitet och design. Gör ditt hem lite personligare via vår webbshop, som har öppet dygnet runt för dig! Handla när du vill i lugn och ro.


Kollage: Sandra Stenberg – inspireramera.se
Foton: Se länkar i inlägget

0 reaktioner på ”Nya annonsörer

  1. Vilka roliga nya annonsörer du fått! 🙂 Inreda.com, house of Jammi och Vimsadekor besöker jag ofta men det är kul att hitta några nya godbitar också! Hoppas ni har en fin söndag! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s