0 reaktioner på ”Ett rosa paradis

  1. Vad fint det var på balkongen. Jag hade gärna haft mycket rosa detaljer men jag tror sambon hade protesterat en del :)kram /iris

  2. Haha, säg inte det! Utan att du vet hur det egentligen gick till så sitter du kanske där med rosa accenter inom en inte allt för avlägsen framtid..?Hon hade lyckats med inredningen, snyggt. Men inget för oss!

  3. Det är ju jättefint… hos andra… inte hos mig.Jag tycker om rosa men jag skulle aldrig sträcka mig SÅ långt.Men bilderna är jättefina och hemmet ser mysigt och hemtrevligt ut!Ha det så bra, Mila

  4. Underbara rosa. Skulle heller inte inreda så här. Det är lite synd när jag tänker på det. Oh well, alltid härligt att inspireras. Ha en bra dag!

  5. Det rosa kylskåpet från Smeg är som en karamell! Jag gjorde själv ett inlägg om dessa skåp eftersom jag gillar dem. Jag skulle nog dock aldrig själv våga mig på att köpa ett rosa kylskåp…

  6. Supercoolt! Jag älskar verkligen balkongen/altanen, den ska jag använda som inspiration till vi ska inreda vår egen när den e klar!Min andra favorit e vardagsrummet! Jag kanske ska ha rosa som accentfärg i vår källare?! Jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska välja.

  7. J:Haha, ja man vet ju aldrig. Snart kanske det bara finns rosa detaljer här hemma.Anne:Tack!Emmy:Ja det håller jag med om. Rosa är en härlig färg!Snusans inredningsblogg:Det blir jag också, de där Smeg-kylskåpen är så fina.Sofia:Tack det värmer! Härligt att du kan rekommendera det du som bor i ett 🙂 Vi har varit in i flera olika tenorhus här i Umeå. Har blivit inbjuden av några av mina läsare. Tänk så snälla människor det finns!Katja:Haha, min sambo skulle nog inte heller godkänna enbart rosa här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s