Tävla och vinn!

Så här går tävlingen till:
Svara på frågan – vilken är din favoritprodukt hos hemdeco.se?
Då har du chansen att vinna allt som är med på bilden! Jag har fått äran att välja ut priset och det består närmare bestämt av två ljushållare i betong, två vita vaser och fatet av frostat svart glas!

Tävlingen avslutas söndagen den 21:e mars kl 00.00

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen och hemdeco.se, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att komma åt den.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa tre av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress (endast synlig för mig) så vi kan kontakta dig om du vunnit. Lycka till!


Uppdatering:
Stort grattis till Cilla som blev vinnaren av tävlingen!

0 reaktioner på ”Tävla och vinn!

 1. Jag vill vara med & tävla!!får hoppas att jag någongång får vinna nått! men svaret påfrågan om favvo-produkten är:betongljushållaren,gillar ju betong a lot!Länkar såklart! kraam!!

 2. Jag hittade din sida i en annan blogg och blev jätte glad att jag hittat din blogg och får se renovering av badrummet då kan jag se ett slut på att vi får badrummet klart någon gång.Min favorit är vasen texas.

 3. Tittade runt lite på sidan och min favorit inför påsk måste nog bli "Påskkrans Glad stor". Skulle vara mysig att ha på dörren så här inför påsk och vår. 🙂

 4. Hej!Jag skulle säga fatet "Tanja" som också är med som vinst tycker det var så härligt skimmer i det. Och det heter precis som en av min allra bästa vänner 🙂

 5. Jag föll pladask för det vackra fatet man kan vinna, Tanja i frostat svart glas! Sagolikt snyggt! Favorit nummer två är nog påskkransen "Fågelbo brun/natur stor". Käck, lite annorlunda och skulle behövas på min tråkiga dörr för att sprida glad psåkstämning till alla som passerar!;)

 6. Min favorit är "Lilja Casablanca" eftersom jag är ute och reser så ofta till mina släktingar i värmland så händer det att jag glömmer fixa någon som vattnar mina blommor. Så vissa växter klarar sig fast det är bara gröna och jag vill gärna ha andra färger i fönstret så varför inte en konstgjorda blommor eller växter.. 😀

 7. hej hej!jag skulle välja den konstgjord orkideen och låtsasplantera. för just nu blommar inte min förr så fina orkidee. :)jag har tipsat lite vänner med.

 8. Min favorit var faktiskt just fatet tanja frostat svart, men gillade även Kruka Rollo väldigt mycket, då jag älskar blommor och kan tänka mig någon färgglad liten ängel i såna krukor på fönsterbrädet.

 9. Älskar grått, vitt & svart! När jag då såg Lydia fjärilsclip kändes det som en riktig "pricken över i:t".(Roligt att finna en ny inredningsajt, som tilltalar mig till humana priser på samma gång)

 10. Vill gärna delta! Min favorit produkt är nog "Lykta Zurr" i svart, läcker!Har mejlat tre vänner och dej för en extra chans 🙂

 11. Jag är svag för ljuslyktor så luktan Zurr är en favorit. De härliga betong ljushållarna är då också en favorit. Länkar på min blogg till Inspirera mera samt till Hemdeco.se Jag är en nybörjar bloggare som använder mig av bloggskrivndet som läkningsprocess under sjukskrivning. Din blogg ger mig inspiration när vi nu funderat på att börja renovera vårt hem. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s