Ursäkta dröjesmålet!

Just nu har jag fullt upp så jag är lite seg på att svara på era kommentarer, fast självklart så läser jag och glädjs åt varenda rad! ♥

Det är kombinationen förkylningen & feber tillsammans med en programmeringstenta på måndag som rör till det. Haha, ja ni ser ju vilken tid jag uppdaterar bloggen. Inlägg kommer att komma som vanligt, men som sagt så kommer det ta lite längre tid att svara tillbaka. Hoppas ni har överseende med detta!

Nu till en gladare nyhet. Idag kommer jag lansera en ny kategori med namnet ”Renoveringar”, där kommer jag samla inspirerande reportage fyllda med före och efterbilder! Har du gjort en renovering som du är nöjd med så tveka inte att höra av dig till mig! Skicka bara ett mail till mail@inspireramera.se

Trevlig helg!

Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ursäkta dröjesmålet!

  1. Aha! Vad ser jag…en likadan sub som jag har:-) Fast min är vit och sen har jag ju blommor som små högtalare….läckert i svart oxå. Jag är nöjd med mina små budgetrenoveringar så är det nåt får dej eller vill du ha större projekt kanske??Hualigen så du blev så vissen, jag nyser på så det blir nog inget mer. Krya på dej! KRAM!Undrar varför jag varje gång måste skriva in mitt namn och bloggadress hos dej när jag inte behöver det hos någon annan….

  2. sv: ja det var verkligen ett härligt studiebesök! Tänk dom som får arbeta så jämt, bara leka hela dagarna, vilken lyx! Hur som helst var det bra inspiration för mina kommande barnböcker :)Kul med den nya kategorin! Ser fram emot att se 🙂 Ha en bra fredag och en trevlig helg!

  3. Mari: Vad roligt, min är vit just nu också. Roligt att man kan byta skal på dem. Budgetrenoveringar är varmt välkomna också! Det är roligt att se hur små medel kan göra stor skillnad :)Tack! Det problemet är jag medveten om, kan förstå att det är frustrerande att behöva skriva in alla uppgifter hela tiden. Enligt blogg.se så beror det troligtvis på att jag har en egen domän (inspireramera.se). Jag ska försöka ordna upp det snart!Therese: Tack för krya på dig hälsningen och alla gulliga kommentarer jag får av dig, det värmer!Designing good lifeSarah:Tack! Jag kan tipsa om att lampan är köpt på Ikea.Lovisa Illustration:Vad roligt att du ser fram emot den. Ha en trevlig helg du också!ÅseInteriörguiden:Tack! Jag får ta igen sömnen när tentan är över, då blir det sovmorgon vill jag lova!

  4. Tråkigt att du e sjuk :(Själv ligger jag hemma i huvudvärk för femtedan, just nu knaprar jag Citodon så vi får se om det släpper :)Trevlig helg! Kram kram / Tess

  5. Åh, så roligt med ny kategori! Jag kommer definitivt anmäla mig till den när vi är färdiga med golvet! Du kan kika in i bloggen redan nu, har lite bilder på golvet där, men har inte lagt lister och så än! Hoppas du får en trevlig helg! Kram!

  6. Åh, vilken BRA ny kategori!! Och jag älskar "klockan" på bilden! Är det en svindyr, eller har du tips på nån billig variant? Skulle vilja ha en, men har inte hittat nån som passar min plånbok just nu :(.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s