Vitbetsning av furu

Vilken underbar respons jag har fått av den nya kategorien ”Renoveringar”. Roligt att ni gillar den! Här kommer ett till bidrag.

För några helger sedan så hjälpte jag och Tommy våra kompisar att vitbetsa furu i deras sovrum. Vi hjälpte till med ett varv så all cred ska gå till F som förberedde, målade listerna, de resterande varven med bets och målade väggarna. Visst blev det snyggt? Kan tillägga att J är gravid och hade fullt upp med att baka och förbereda inför F:s 30 års fest.
Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se
samt J med bloggen Villagunnismark

0 reaktioner på ”Vitbetsning av furu

  1. Se där är vårt sovrum ja! Mycket bättre blev det, måste jag också säga 😉 Ni är välkomna att spänna målarmusklera igen när panelen nere och i allrummet uppe ska betsas 8när då det ska bli..)Som svar på Fridas fråga så är väggen mörkgrå.

  2. Det blir såå snyggt när man laserar. Det gäller att vara snabb så att det inte blir ngr ränder bara… Tittar på mitt halltak som jag ska ta tag i ngn dag, men får mjölksyra bara jag tänker på det:)kram!

  3. Ja visst blev det? Man märkte en stor skillnad bara efter första varvet.Frida:Väggen är mörkgrå, en färg som J har blandad ihop själv om jag inte misstagit mig helt och hållet.Anna Skata:Haha, alltid bra att veta. Det är riktigt roligt att kunna hjälpa till och få göra något med händerna. Vår studenlägenhet går ju inte att förändra något.Kerstin:Det tror jag också! Det är en del jobb, men det blir fint slutresultat.Kristina:Det är inte heller mitt favorit träslag, just för att den lätt får en orange/gul nyans.J:Oja, det blev riktigt bra! Härligt att höra. Nu till helgen blir det Piteå och nästa helg blir det en välförtjänt hotellweekend i Sundsvall med M & M från Stockholm. Vad sägs som helgen efter det?moster H:Ja varför inte? Kan tänka mig att det skulle bli snyggt!Cicci:Åh vad roligt att höra! Du är varmt välkommen tillbaka. Bor du också i Umeå?Anna:Jo man får lätt mjölksyra! Härligt träningstillfälle med andra ord 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s