Vill du hjälpa Kajsa?

Jag har fått ett mail av Kajsa som läser sitt sista år på magisterutbildning till Industridesigner på högskolan i Jönköping. Hon håller just nu på med sitt examensarbete där hon ska designa en ny badrumsmöbelkollektion. Hur häftigt är inte det?

Det hon behöver hjälp med är att få in svar till hennes undersökningsformulär. Den är till för att få reda på folks attityder vid köp av badrum. Undersökningen kommer ligga uppe fram till söndag 21 mars. Det är nio frågor och det tar inte mer än ett par minuter att svara på.

0 reaktioner på ”Vill du hjälpa Kajsa?

  1. Jag kommer ihåg hur svårt det var att få folk att svara på marknadsundersökningen när jag själv skrev min kandidatuppsats, så självklart har jag varit inne och tyckt till!

  2. Kajsa kan ju behöva svar av även äldre damer så det är klart jag hjälper henne. Vi ska så småningom göra något åt vårt badrum så då kanske det blir någon som hon designat som hamnar där.

  3. Hejj! ja, absolut att jag har tid att träffas! Vi kommer att börja flytta lite saker till huset och storstäda bort allt byggdamm. hör av dig då du kommer till pite 🙂 Kramar

  4. Det är tyvärr en bugg i formuläret på en av frågorna. Om du är i kontakt med henne så informera gärna om det. Annars blir det bortfall på en fråga. När man rangordnar hur viktig olika delar är så flyttar sig markerinarna då man fyller i på ett annat fält. Typ när jag markerar hur viktigt design är så förvinner de jag markerat på ngt annat osv

  5. Tack så mycket till er alla som ställt upp och svarat!Materielltjej: Det trodde jag också först, men det är så att man bara kan välja en femma, en fyra och så vidare. Markerar man två femmor så försvinner den ena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s