Badrumsinspiration

Hur går då tankarna kring de blivande badrummen? Så här ser planerna ut just nu.

Master-badrummet

– Dubbla duschar med glasväggar tillsammans med en låg kaklad tröskel
– En gemensam avloppsbrunn i mitten av de två duscharna
– Istället för dubbla handfat vill vi bara ha ett tillsammans med en stor avställningsyta
– Spegeln ska ha inbyggd belysning på sidorna
– Stort vitt kakel
– Grått klinker, även dessa stora
– Mindre grått kakel i själva duschen
– Två höga skåp i högblankt vitt
– Vägghängd toalett

Lill-badrummet
– Ett ovalt badkar som är inkaklat
– Vägghängd toalett
– Matchande kakel som i master-badrummet

0 reaktioner på ”Badrumsinspiration

  1. Du beskriver det så bra att man kan se en bild av hur badrummet kommer att se ut. Det låter jättebra och kommer att blir hur snyggt som helst. :)Ha en fin dag.

  2. Beskrivningen låter toppen. Hoppas allt blir som ni tänkt..fast ibland ändrar man sig under resans gång…Måste vara otroligt kul och samtidigt svårt med alla val som ingår i bygga-nytt?Blir nog fint när ni landat.Lycka till på färden.Kram Milla

  3. Ni kommer inte ångra dubbelduscharna, det är helt fantastiskt att kunna duscha samtidigt och slippa slåss om varmvattnet!! Ser så framemot när ni ska börja bygga, ska bli så kul att se hur det blir, hoppas det blir snart 🙂 Kram!

  4. Låter verkligen som att era badrum kommer att bli helt underbara! Vår nyköpta lgh hade redan nyrenoverat badrum, men jag ser fram emot den dagen så vi bygger eget hus och får bestämma allt från början! 🙂

  5. Dubbeldusch låter verkligen som vardagslyx! Det inkaklade badkret låter inte heller så tokigt, hoppas du tänker på avställningsytor för ljus och vinglas?! 🙂 Ja, visst är väl tulpaner och rosa bubbel (Cava), vårtecken om något!?!Kram!

  6. Det understa badrummet såg najs ut! Fast i längden kanske man tröttnar på den råa looken (å andra sidan – man tröttnar på det mesta i längden).

  7. Ja, det har verkligen varit mycket på en gång 😛 Men skönt att det tog så kort tid 🙂 Är bara städning o små pyssel kvar, så det kommer nog bilder antingen senare idag eller imorrn :)Okej, det var en riktigt fin grå färg!

  8. Vilka fina inspirationsbilder! Dina egna idéer låter väldigt fint också…försöker se resultatet framför mig:) Jag kan tänka mig nåt liknande, grått och vitt är ju praktiskt och lätt att piffa till med vilken färg som helst på handdukar och sånt. Ha en fin dag!

  9. Halloj!Nu har jag äntligen kunnat ta mig tid att kika in hos dig igen efter lång frånvaro. Hoppas du mår bra! Så himla kul att läsa om badrumsplanerna, för vi har också börjat kika på nytt badrum och letar runt efter idéer och så! (Eller ja, det är bara jag som kollar, sambon är inte såååå intresserad!) Kram!

  10. Hej! Tack för kommentaren som gjorde att jag hittade hit. Vilka inspirerande badrum du visar. Jag gillar de ovala badkaren på bild 2 och 4 jättemycket.Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s