Trevlig helg!

Idag så tar jag och Tommy bilen och beger oss till Piteå under helgen. Det var ett tag sedan sist så det ser jag verkligen fram emot. Tyvärr så härjar magsjukan hemma hos min familj, så vi får se om vi vågar oss på ett besök.

Förutom att hälsa på familj och vänner så ska vi även hälsa på en av mina besökare. Hon mailade mig och bjöd hem oss för en husvisning, hur snällt är inte det? De har nyligen byggt hus med samma husleverantör vi funderar på att anlita. Det är verkligen ovärderligt, tack snälla A!

De är förövrigt tredje familjen som bjuder hem oss efter att ha läst min blogg. Vi har lärt oss så mycket varje gång, exempelvis vad man ska tänka på och så självklart massvis med inspiration.

Helgens planering
Fredag:
Resa upp
Middag med Tommys föräldrar

Lördag:
Hälsa på Cicci på förmiddagen
En kort runda på stan
Husvisning hos A på eftermiddagen
Hälsa på kusin M i deras nybyggda hus (alt. på söndag)

Söndag:
Förhoppningsvis hälsa på familjen (om de är friska)
Hälsa på farmor
Hemfärd

P.s Visst inte missar du tävlingen där du kan vinna massa fina inredningssaker utvalda av mig? Klicka här för att komma direkt till tävlingen. Den avslutas nu på söndag!

0 reaktioner på ”Trevlig helg!

  1. Vad kul! Man lär sig vad man vill ha genom att besöka andra. Som du säger, det är ju massor att tänka på. Vi kommer på mer och mer hela tiden. Idag har vi möte med en kökssäljare. Bara det är ju hur viktigt som helst att få till på ett bra sätt. Och vad VILL man egentligen?? 😛 Läskigt men kul!Ha en bra helg!

  2. Det måste vara superkul att få komma hem och titta hos andra. Ha en härlig helg i Piteå..och för guds skull, bli inte smittade. Kräksjukan var bland det värsta i sjukväg jag varit med om. 🙂

  3. Ha en underbar helg! Låter som ett fantastiskt upplägg och kul att du blir hembjuden av en besökare.Vill passa på att tipsa om en tävling som vi har på bloggen idag. Du kan vinna salt- och sockerströare i retrostil från Gense (värde 499:-)Kram,Sofia

  4. gud va kul att bli hembjuden till folk för att se hur de har det! tack! så kul att bygga egna saker 🙂 nu däremot har jag gjort ett fel till och råkat kapa 6 hyllplan en cm för kort också men de är sånt man får ta, får göra nya helt enkelt :p

  5. Hoppas ni haft det trevligt i kära Pite under helgen. Kul med lite mer hustittande och inspiration kan jag tänka mig!Ni var ute i god tid inför valborg 😉 men det låter kul, gott med grillat också! Längtar efter smarriga grillspett, kanske måste tjuvstarta snart..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s