Påskpynt

Är du sugen på att påskpynta och vill ha inspiration? Då är ett besök hos pysseldrottningen Martha Stewart ett bra tips. Jag är själv inte så mycket för att påskpynta, men i år ska jag ta och bättra på mig! Igår köpte jag nämligen svarta och vita fjädrar och jag har en idé om hur äggen ska se ut.

0 reaktioner på ”Påskpynt

  1. Hennes sida är verkligen en inspirationskälla! Vilken fin bild du hittade, det skulle vara fint att ha en som bordsplaceringsskylt, bara skriva namnet fint på ägget. Nu är inte jag riktigt så pysslig men jag hade verkligen uppskattat det! 🙂

  2. Snyggt i all sin enkelhet! Det här med att använda äggskal är ju väldigt billigt och så får man den vita fina färgen på köpet 🙂 Ha en bra start på veckan! Kram Anna

  3. Påsken brukar jag också ta med en nypa salt… Visst brukar det hamna ett par påskliljor i en kruka på trappan och min kära tupp brukar få komma upp i köksfönstret, men sen är det slut..kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s