Modigt modernt

Inredaren Jimmy Schönning har i samarbete med Åhléns och Renée Voltaire dukat bord med några olika påskteman. Här ser ni hans dukning under temat modigt modernt. Visst har han härliga och annorlunda idéer när det gäller dukningar? Vill du veta mer om Jimmy kan du läsa min intervju med honom här.


Pressfoto: Åhléns

0 reaktioner på ”Modigt modernt

  1. Kanonfina dukningar! En fröjd för ögat att se på, bilderna är bedårande!Det vi tänkte på när vi byggde var framför allt mycket förvaring, det kan man aldrig få nog av, så vi har extra garderober i varje rum. Sen har vi ju öppnat upp helt mellan köks och vardagsrumsdelen som du säker har sett på bilderna, och det ångrar vi inte en sekund:-). Har du frågor eller undrar över nåt så är det bara att du frågar, jag svarar gärna!Må gott!Kram Sofia

  2. Älskar det! Han är en av mina favoriter i inredningsbranschen…honom gifter jag mig med;)skratt. Gillar tidningarna som underlägg, gillar själv inte dukar utan älskar oväntade grepp i inredningen…Att han sedan är en riktig godisbit att titta på, What can I say?Ha en underbar dag! Kram Milla

  3. Hej Sandra! Tusen tack för dina ord på min blogg.Du har rätt, det är ju inte svårare än så! Tack än en gång för att du fick mig att inse det! Vilken rolig dukning! Kram Nina

  4. Här har man värkligen tänkt utanför lådan 😉 gillade teakbrickorna som underlägg, finns massor av sånna på loppis. Sen tyckte jag även om tidningarna som "servetter"Svar: Visst känns det lyxigt med dubbla duschar, och så slipper någon (det är jag)stå och frysa halft utanför :)Det låter dock som att ni kommit längre i planeringen än jag, väntar med spänning på resultatet!Kram kram

  5. Hur bra idé är det inte att ha tidningspapper som tallriksunderlägg!? Blir nästa lite sur på att jag inte tänkt på det själv. :)Tidningspapper är verkligen en bra detalj om man vill få till en lite råare, tuffare känsla.

  6. Kryddstället gillar jag. Snyggt med enhetliga burkar och så skulle man kunna sätta fram utvalda burkar eller hela stället, beroende på tillfälle.Burken med fiskarna på har jag stått och fingrat på några gånger. Älskar det retroaktiga som färgerna och mönstret ger, men att mönstret är fiskar… Med nåt annat mönster, mer neutralt så att det inte känns som att jag måste ha nåt fiskrelaterat i den, skulle jag nog ha köpt burken direkt. Kul idé med besticken i tidningspappret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s