Dagsfärska bilder

Nu var det ett tag sedan ni fick se några bilder hemifrån, så jag passar på att visa några nya tillskott. Kudden i fåtöljen kommer från Village och de vita frostade vinglasen kommer från DollarStore. Kunde inte låta bli dem speciellt inte då de bara kostade 20 kr styck.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Dagsfärska bilder

  1. Så fint det ser ut! Jag gillar särskilt det lilla fönstret, kul med udda storlek.Angående din fråga om mina blommor: Pärlhyacinterna skjuter bara upp nya blomstänglar hela tiden. De verkar hålla hur länge som helst. Att jämföra med påskliljor som gärna blommor över på ett par dagar… Så jag kan verkligen rekommendera lökar från pärlhyacint!Kramar frånSally och jag

  2. Hej och tack för en trevlig och helt underbar blogg 🙂 men störst tack för din kommentar som du lämna hos mig , det värmde mycket ska jag säga dig.Du har det riktigt fint hos dig och vilka underbara vinglas, dem borde du nästan låta stå framme bara för att visa upp dem ;)Kram på dig/ Malin

  3. Hejsan! har en tävling i bloggen och det är gratis att delta!Det går ut på att jag väljer ut finalister som jag tycker ha snyggast design på bloggen!Sedan får mina bloggläsare rösta på dom finalisterna och den som vinner sedan länkas i bloggen och jag skriver ett inlägg om dens blogg så att den har chansen att få ännu flera läsare!så var gärna med och delta!.kram.

  4. Härliga kuddar! Village har verkligen mycket fint. Vi åker hem till Sverige över påsk och det blir garanterat en tur till den butiken… :-)Ha det fint!

  5. Jao, hörde att du var hos Cicci då, men det gör inget att du missa det, då skulle jag ha varit mer nervös om det var folk man känner;)Dollarstore är underskattat, man borde åka dit oftare! 🙂 Fina glas!Kram

  6. Härligt att få shoppa lite nytt! Här har jag aldrig sett en Dollarstore butik men det finns nära svärföräldrarna i Sandviken. En norrländsk butikskedja kanske? Ha en trevlig helg! Kram Jenny

  7. Fint du har det, lite plåtter och allmän skrot och jag skulle känna mig som hemma. jag kan hitta. Inredning är lite som kläder för mig, jag kan uppskatta andras smak utan att själv vilja leva i den 🙂

  8. Börjar känna att vi har för få rum med tanke på alla idéer :S Hoppas ni får det trevligt i Sundsvall, själv är man gräsänka eftersom F just åkt iväg mot Hemavan.

  9. snyggt vardagsrum o jag gillade kuddarna :)tack för kommentaren på min blogg..du undrade om kitchen aiden o ja jag är super nöjd..en dröm som jag har haft länge o nu bakas det som aldrig förr..välinvesterade pengarkram Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s