Ny annonsör

Förvara.se är Inspirera Meras nya annonsör, välkommen!

”Förvara.se säljer allt inom förvaring till hemmet. Här hittar du basförvaring men också den roliga, kreativa förvaring som förhöjer hemmets inredning. Handla efter rum, funktion eller varför inte färg. Välkommen in!”


Kollage: Sandra Stenberg
Foto: Förvara.se

0 reaktioner på ”Ny annonsör

  1. Den grå/svarta "hinken" är rätt lik hästarnas vattenhink så pluspoäng för den 😉 Hmmm det var ju det där med helgens projekt, ja.. Min höga förhoppning är att åtminstone hinna klart Blå, som aldrig verkar få bli färdigt, innan ni kommer. Då kan T få spänna musklerna och hjälpa F flytta garderober och soffor. Annars är Blå hetaste potatisen i kastrullen, har tjatat om att få klart det i en helv evighet känns det som – men det kommer hela tiden saker emellan. Måste kolla med F annars, vet att han är sugen på uterummet..

  2. Det låter som en butik med ett koncept som lockar mig. Smarta förvaringslösningar behövs när man har två överfulla och inte allt för stora förråd. Nu ska jag genast kika in hos din nya annonsör! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s