Välkommen Hem

Imorgon (den 31:a mars) så har inredningstidningen ”Välkommen Hem” premiär. Jag har fått äran att göra en trendrapport tillsammans med tre andra duktiga inredningsbloggare. Det är första gången jag är med i en inredningstidning så jag är eld och lågor just nu!Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Välkommen Hem

  1. S: Ja det är galet svårt att hitta saker till husdjuren som smälter in i lägenheten. Själv har jag slängt en filt över ett gult klösträd med bruna tassar på, så jag förstår vad du menar!Vad roligt med en ny inredningstidning och att du ska vara med i den. Ska absoult spana i tidningshyllorna! 🙂

  2. Så kul! Det låter jättespännande, ska försöka lägga vantarna på den då. Är beroende av inredningstidningar, det ska bli roligt med ytterligare en att välja bland i hyllan! Kram

  3. Hej!Tack för ditt rara inlägg hos mig. 🙂 Tack vare det hittade jag ju hit till din fina blogg. 🙂 Jag ska ta och kika runt lite men först vill jag bara säga ett stort grattis till din medverkan i tidningen. Vad kul! 🙂 Roligt att få det erkännandet! 🙂 Njut av din framgång och lycka till med de kommande! :)Ha en riktigt solig och fin påsk!Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s